Kristálytermékek

Kristálytermékek

csaroit szívKristályok folyamatosan születnek a Föld mélyében, Gaia testében, így segítve a földi rezgések emelését, és minden élőlény létezését. 

Időtlen - idők óta őrzik, hordozzák és sugározzák az égi-földi fénykódok gyógyító energiáját és információját, melyeket minden élőlény érez, felfog és reagál rá, akár tudatában van ennek, akár nem.
A kristályokat kibányásszuk, feldolgozzuk, megmunkáljuk, majd formára, méretre és szakrális alakzatra csiszolva újra a földbe visszahelyezzük, kisebb – nagyobb szertartások közepette, hogy olyan területekre, energiapontokra és helyekre kerülhessenek, ahol a Földnek tisztulnia, gyógyulnia kell és szükség van a tiszta fényre.

Így segítjük egymást a közös fejlődésben, emlékezésben, ébredésben és az átlényegülésben...

Elsődlegesen azokat az ásványokat lehet megvásárolni nálunk, amelyekkel dolgozunk, és behatóan megismerkedünk a tanfolyamok gyógyító meditációiban, valamint a kezelések és a kristálygyógyítások alkalmával.

Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy az általunk eladásra kerülő ásványok és kristályok, minden esetben már, egy alaptisztítással, napoztatással, feltöltéssel és a fény áldásával vannak előkészítve, hogy könnyebb és biztonságosabb lehessen a választásod. Mi előre nem proramozunk semmilyen ásványt és kristályt, mert úgy gondoljuk, hogy mindenki magának kódolja bele azt, amire szüksége van és amire használni szeretné.

A Kristálytanfolyam II. alkalmával viszont megtanítjuk Neked a kódolások, programozások, tisztítások, töltések, behangolások, összekapcsolások és a többi technika és módszer valamennyi előnyeit és hátrányait, amit MINDEN esetben tudni kell, mielőtt az ember nekilát egy ilyen jellegű munkának!

Kérünk Téged, hogy mindig hálával és meghittséggel a szívedben közelíts feléjük, hiszen csendes és hű szolgálatot vállalnak érted, a tisztulásod, erősödésed és a testi – lelki – szellemi jólléted érdekében!

ÚJDONSÁGOK - KÜLÖNLEGESSÉGEK

moki  

  Kristályújdonságok!

Ezt a menüpontot azért hoztuk létre, mert szerencsére, az egyre bővülő árukészletünkben mostanában nagyon sok olyan új ásvány és kristályfajta megtalálható, amiről egyrészt vagy igen kevés információ van még elterjedve az ásványvilágban, másrészt, a könyvek nagyrésze azért nem ír róluk, mert viszonylag régi kiadásúak, illetve a kristályok még újak:)

Minden leírt információ saját forrásból származik!
Nem használtunk könyveket egy-egy ásvány gyógyító hatásainak megismeréséhez sem régen és most sem. Adottságunknak és érzékenységünknek köszönhetően, MINDEN információt csakis a kristályoktól és ásványoktól közvetlenül kapunk, amit ezúton is szeretnénk megosztani Veletek!:)

 

NYAKLÁNCOK 

holdkő  

   Nyakláncok minden időben és minden alkalomra!

Akár csak egy ruha kiegészítőként egy fontos találkozáshoz választunk egy szép kristálynyakláncot, akár a divatot követve hordunk éppen egy trendi színű ásványfűzért, vagy akár tudatosan választottunk egy többsoros csodát a kollekciónkból, a nyakláncok mindig üzenetet hordoznak rólunk, a külvilág felé...

Lehet egy nyaklánc szolíd, egyszerű, hivalkodó, egy hű társ, mesélő, egészségmegőrző, öltöztető vagy esetleg figyelemfelkeltő. Bármikor is viseljen egy Hölgy, egy Asszony, egy Lány, egy Nő, egy bizonyos ásványláncot vagy kristály-nyakéket, minden esetben megszépíti a dekoltázst, feltölt energiával, különlegessé teszi a viselőjét, pozitív kisugárzást ad és jókedvre derít...

KARKÖTŐK  

dendrit opál  

   Karkötők

Szépek, díszesek, kényelmesek, titokzatosak, többsorosak, kapcsosak, mágnesesek vagy nyitottak....
Ezek a karkötők! 

Évszázadokkal és évezredekkel ezelőtt sem divatból kezdék hordani a csuklójukon, a karukon/felkarukon a nők milliói különböző hétköznapi és vallási kultúrákon át... Már akkor is tudták és ismerték a természetes anyagokból, nemesfémekből, drágakövekből készült karkötők jellegzetes pozitív hatását, hogy a testnek ezen pontjain és meridiánjain keresztül a véráramlást tisztítják, serkentik, a belső szervek állapotát javíthatják, valamint más energetikai gyógyításokat és oldásokat is eredményeznek rendszeres viselésük...

 

LARIMAR ÉKSZEREK

larimar  

   Larimar

"Az anyagba zárt tengeri napfény sugara"
A delfinkőnek is nevezett csodálatos Larimar lelőhelye a Földön egyedül a Dominika szigetén található.
(Neve egy fantázia név, ugyanis egy dominikai nő nevét (aki először talált ilyen ásványt) és a tenger nevét illesztették össze. „Larissza- Mar"-ból született, a Larimar elnevezés.)

Az Ősi Atlantiszi információs rendszereket, energiaminőségeket, Fénykódokat és Csillagkódokat őrzi magában, holografikus lenyomatként. Nem véletlenül volt már ott is jelen ez a páratlan képességekkel bíró ásványfajta, aminek többek közöztt az Univerzális Szeretetet, az  Időtlen tiszta Szerelmet és az Egység végtelen Létállapotának megélését rendelték hozzá...

 

RÉZ - ÉKSZEREK

pillangó  

Karkötők, nyakláncok, fülbevalók

A réz ékszerek nem csak szépek és új keletűek, hanem igen hasznosak és különlegesek! Viselni őket egyszerre divatos és egészséges is.
A nemesfémekből készült lakásdíszek, használati tárgyak, ékszerek és elixírek évezresek óta az emberiség egyik legősibb és legtisztább alternatív gyógymódja, amit mind a mai napig alkalmaznak. Nemcsak a réz, (sárga és vörös) hanem a bronz, az ezüst, az arany, a fehér arany és a platina is mind sajátos rezgéssel, információs kódokkal és energia hullámokkal rendelkeznek.
A legjobb közvetítő anyagok!

 

KRISTÁLYKOPONYÁK

1007-1  

Kristálykoponyák - az Élő Tudatunk és Fényemlékeink Galaktikus Őrzői

A Kristálykoponyák közvetlen és közvetett kapcsolatban állnak egymással, ugyanúgy, mint némely különleges képességű és jelentőségű állatok, (delfinek, bálnák, elefántok...) telepatikusan kommunikálnak mindig, mindennel, a tér és idő végtelen éterei óceánján.
Bárhol legyenek is, akár a föld alatt, akár vizek mélyében, a hegyek magasságaiban, vagy bármely más közegben, ilyenkor folyamatosan változtatják a színüket, a fényességüket és az áttetszőségüket. Használják a hangok, az illatok, a színek és a különböző magasabb frekvenciák éteri, finomabb hullámait, és a Földre érkező és jelen lévő infra, mikro és gamma sugarak energiáit is.
Szent szakrális ősi szimbólumok egyikeként, időtlen információkat őriznek, mind a Csillagok, a Galaxisok, a Világegyetem, és mind a Föld és az emberiség történelméről, kialakulásáról és működéséről...

 

DRÁGAKŐ - NYAKLÁNCOK

smar-rub   Drágakövek

A drágaköveket titokzatos megjelenésük, gyönyörű színeik, különös csillogásuk is becsessé teszi, de ritkaságuk, keménységük, tartósságuk még inkább növeli értéküket. A drágakövek természetes szépsége, finom energiája sugallta azt a hiedelmet, hogy természetfeletti eredetűek, mágikus és páratlan erővel rendelkeznek és sokszor évtizedeket és évszázadokat is túlélt kövek körül gazdag és regényes történetek szövődnek...
A belőlük készült ékszerek, nyakláncok, karkötők, brossok és kiegészítők nemcsak látványukban gyönyörködtetik az embert, hanem a tisztaságukból, különleges szerkezetükből és teljes átlátszóságukból eredő, magas rezgésük, gyógyító erejük és természetes jótékony hatásuk is van...

 

Kristály poszterek

hegyikristály Az alábbi kristály posztereket, minden olyan helyekre érdemes kitenni, ahol túl sok ember fordul meg napi rendszerességgel és nincs mód és lehetőség akár a folyamatos szellőztetésre, a levegő-légterület bármiféle tisztítására, cseréjére, feltöltésére, a nap fényének beengedésére és az energiák tudatos és folyamatos kiegyenlítésére, harmonizálására.
Továbbá, gyerek szobákba, irodába, hálószobába, meditációs terembe, kezelő helységbe, a saját oltárunkhoz...

A poszterek mikro és makroszinteken egyaránt, semlegesítő, feltöltő és kiegyenlítő rezgéseket sugároznak ki, a tér minden irányába.

Bővebben ...

Kristálykoponya poszterek

koponya  

Feng - Shui térrendezésében is hasznosan alkalmazható, mind a 8 báguában.

Különleges, gyógyító-harmonizáló energiákkal rendelkező, a 13 Ősi Kristálykoponyák áldását és a tanításaira, szellemi tudásaira való emlékezést segítő kristálykoponya poszterek kaphatóak illetve rendelhetőek, amiket már Te is jól ismerhetsz, ha voltál több Koponyafesztiválon.

A Kristályok és a Kristálykoponyák a mi időtlen Galaktikus és Kozmikus Emlékezetünk Őrzői.
Ame - Thále - Jezu és Galaxia segítségével és védelmével...Bővebben ...

LARIMAR ÉKSZEREK

 "Az anyagba zárt tengeri Angyalok napfénysugara!"

Nagyon szépen kidolgozott, egyedi és igényes larimar ékszereink vannak, amelyek közvetlenül Dominikáról érkeznek hozzánk.
Mivel a Larimar egy igen különleges és "érzékeny" ásványfajta, szem előtt tatrjuk azt a nézetünket, hogy minél kevesebb utat tegyen meg a kristály akár feldolgozva, akár nyers állapotban, minél kevesebb ember fogja meg és a lehető legtisztább formájában kerüljön el hozzánk, Önökhöz és Magyarországra is.
Vannak olyan megmunkált ékszer darabjaink, amiból Magyarországon csak egy van.
Arra törekszünk, hogy ne legyen két teljesen egyforma és hasonló alak, szín és forma, akár medálból, akár gyűrűből, vagy fülbevalóból, mert ezek nem trendi divat,- és tömegcikkek, sem fizikai értelemben és sem spirituális értelemben sem.

A larimárok élő és érző ásványok, mint egy kis szívcsakra, egy kis sugárzó és ragyogó fénykapu az emberi testen, ami folytonos tudatossággal, tisztasággal és közvetlen kapcsolatban áll az egység, a feltétel nélküli szeretet és a delfinek fényvalóságaival...
Akinek van már Delfinköve, az tudja, hogy milyen páratlan és különleges erővel bír!:)

* Medálok
* Fülbevalók
* Gyűrűk 
* Karkötők
* Nyakláncok 

...................................................................................................................................

larimarLARIMAR VÁSÁR! 2017. NOVEMBER 1-11-IG!

2 évesek leszünk!!! <3

Kedves Barátaink, Ismerőseink és Vásárlóink! November 11 - én szombaton, második éve lesz, hogy megnyitottunk a Kristályboltunkat!
Ennek örömére kedvezményes akciókkal szeretnénk kedveskedni Nektek!

Elsőként: MINDEN larimar termékből November 1-11- ig, 10% kedvezménnyel vásárolhattok, a készlet erejéig!

Kihagyhalatlan ajanlat, ha karácsonyi ajándékot keresel! ;)
Cím: Bp. Andrássy út 61.

NOVEMBER 11-ÉN SZOMBATON IS NYITVA VAGYUNK 10-19 IG!

...................................................................................................................................

Nyers larimarok, marokkövek és cabochonok, gömbös medálok, fülbevalók és karkötők, szív alakú medálok, fülbevalók és gyűrűk, ovális medálok, fülbevalók és gyűrűk, átfúrt larimar medálok többféle méretben bőrszíjjal is kapható az üzletben!

MEDÁLOK

larimar

Medál - 01254
25.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01255
22.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01256
27.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01257
22.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01258
14.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01259
13.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01260
9.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01261
11.200 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01262
12.800 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01263
14.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01264
16.500 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01265
14.500 Ft

Leírás 

 

 

larimar 

Medál - 01267
10.00 Ft

Leírás 

 larimar

Medál - 01268
13.500 Ft

Leírás 

  larimar

Medál - 01248
14.000 Ft

Leírás 

medál

Medál - 01235
9.000 Ft

Leírás

medál

Medál - 01224
10.500 Ft

Leírás 

medál

Medál - 01225
9.300 Ft

Leírás 

medál

Medál - 01230
17.000 Ft

Leírás 

larimar

 Medál - 01269
20.500 Ft

Leírás 

medál

Medál - 01279
9.900 Ft

 Leírás

medál

Medál - 01280
9.300 Ft

Leírás 

medál

Medál - 01281
8.200 Ft

Leírás

medál

Medál - 01282
6.600 Ft

Leírás 

   

 

 medál

 Medál - 01232
13.000 Ft

Leírás

larimar 

Medál - 01250
8.000 Ft 

Leírás

larimar 

 Medál - 01251
14.000 Ft

Leírás 

larimar

 Medál - 01239
10.500 Ft

Leírás 

 larimar

 Medál - 01222
12.000 Ft

Leírás 

larimar

 Medál - 01228
12.000 Ft

Leírás 

larimar

 Medál - 01233
8.500 Ft

Leírás 

 larimar

Medál - 01238
15.500 Ft

Leírás 

larimar

 Medál - 01274
12.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01276
13.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01278
12.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01283
22.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01284
19.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01285
18.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01286
10.500 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01287
10.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01288
14.000 Ft

Leírás 

larimar

Medál - 01289
11.000 Ft

Leírás 

 

 Utolsó frissítés: 2017.10.27.

 

FÜLBEVALÓ, NYAKLÁNC, KARKÖTŐ

 larimar - fehér korall

 Larimar - Fehér
Korall

Larimar: 10 mm

20.000 Ft

larimar - ónix

 Larimar - Ónix
 

Larimar: 10, 14 mm

24.000 Ft

 

 

 larimar - hegyikristály 

Larimar - 
Hegyikristály

Larimar: 10, 12 mm

 18.500 Ft

 larimar - malachit 

Larimar - Malachit
 

Larimar: 10 mm 

17.500 Ft

 larimar - hegyikristály

 Larimar -
Hegyikristály

Larimar: 12,15 mm
 
25.000 Ft 

larimar garnitura 

 Larimar garnitúra
9.900 Ft

Larimar: 05-12 mm

Leírás

 larimar

Larimar 5 soros lánc
32.000 Ft

Larimar: 07-11 mm

Leírás 

 larimar - ónix - turmalin

Larimar - Ónix és
Turmalin

Larimar: 12, 14 mm
 
24.000 Ft 

 

larimar lánc 

 Nyaklánc

Larimar: 09-15 mm
Ára: 80.000Ft

larimar karkötő

Karkötő

Larimar: 10-12 mm
Ára: 30.000 Ft

larimar karkötő

Karkötő

Larimar: 09-12 mm
Ára:  35.000 Ft

larimar karkötő

Karkötő

Larimar: 06-07 mm
Ára:  11.000 Ft

 

 

larimar karkötő

 Karkötő

Larimar:11-14 mm
Ára: 51.600 Ft

larimar karkötő

 Karkötő

Larimar:09-14 mm
Ára: 36.000 Ft 

 

 

larimar karkötő

 Karkötő

Larimar:11-15 mm
Ára: 54.700 Ft 

larimar karkötő

Karkötő

Larimar:10-14 mm
Ára: 41.000 Ft 

larimar karkötő

 Karkötő

Larimar: 11-15 mm
Ára: 52.000 Ft 

larimar karkötő

 Karkötő

Larimar: 08-11 mm
Ára: 32.900 Ft 

     

 Utolsó frissítés: 2017.11.02.

 

GYŰRŰK

 

 

larimar

Gyűrű - 01227
8.800 Ft

Leírás 

 larimar

 Gyűrű - 01228
6.000 Ft

Leírás 

 larimar

 Gyűrű - 01229
9.500 Ft

Leírás 

 

 

larimar

Gyűrű - 01230
11.500 Ft

Leírás 

 

 

 larimar

Gyűrű - 01232
9.800 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01233
8.200 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01234
11.800 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01235
8.400 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01236
7.000 Ft

Leírás 

 

 

larimar

Gyűrű - 01238
8.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01239
11.500 Ft

Leírás 

 

 

  larimar 

Gyűrű - 01292
10.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01294
15.000 Ft

Leírás 

larimar

 Gyűrű - 01247
11.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01248
11.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01240
5.600 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01290
5.600 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01293
6.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01295
6.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01241
6.400 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01242
10.500 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01264
14.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01243
9.800 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01244
7.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01245
13.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01266
11.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01254
12.000 Ft

Leírás 

larimar

Gyűrű - 01250
12.500 Ft

Leírás 

 

 

 

 

larimar

 Gyűrű - 01249
22.000 Ft

Leírás 

 

 

 larimar

Gyűrű - 01296
13.000 Ft

Leírás

larimar

Gyűrű - 01297
15.000 Ft

Leírás 

 larimar

Gyűrű - 01299
11.000 Ft

Leírás 

larimar gyűrű

Gyűrű - 01252
8.500 Ft

Leírás

 larimar

Gyűrű - 01251
9.000 Ft

Leírás

larimar-borostyán 

 Gyűrű - 01253
14.000 Ft

Leírás

 larimar gyűrű

Gyűrű - 01255
8.500 Ft

Leírás

larimar gyűrű

Gyűrű - 01256
7.500 Ft 

Leírás

 

 

larimar gyűrű

Gyűrű - 01258
10.500 Ft

Leírás

larimar

Gyűrű - 01259
16.000 Ft

Leírás 

 larimar

 Gyűrű - 01263
9.500 Ft

Leírás

 larimar

Gyűrű - 01260
10.500 Ft

Leírás 

 Utolsó frissítés: 2017.11.02.


Az ország egész terültére tudunk szállítani, 3-4 napos szállítási idővel, utánvéttel vagy átutalással, a csomagolás és a kezelési költség pontos összege mindig a csomag súlyának a függvénye.

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

 

NYAKLÁNCOK

Nyakláncok minden időben és minden alkalomra! 

Akár csak egy ruha kiegészítőként egy fontos találkozáshoz választunk egy szép kristálynyakláncot, akár a divatot követve hordunk éppen egy trendi színű ásványfűzért, vagy akár tudatosan választottunk egy többsoros csodát a kollekciónkból, a nyakláncok mindig üzenetet hordoznak rólunk, a külvilág felé...

Lehet egy nyaklánc szolíd, egyszerű, hivalkodó, egy hű társ, mesélő, egészségmegőrző, öltöztető vagy esetleg figyelemfelkeltő. Bármikor is viseljen egy Hölgy, egy Asszony, egy Lány, egy Nő, egy bizonyos ásványláncot vagy kristály-nyakéket, minden esetben megszépíti a dekoltázst, feltölt energiával, különlegessé teszi a viselőjét, pozitív kisugárzást ad és jókedvre derít...

 Újdonság!

 • esőcsepp láncok (citrin, ametrin, kunzit, andok opál, karneol, kianit)
 • andok opál (világos kék)
 • hesszonit gránát
 • grosszulár gránát
 • rodokrozit
 • esőerdő jáspis
 • zöld fluorit
 • shattuckite
 • lapis-lazuli
 • eper-kvarc (igazi)
 • heliortóp
 • malachit
45 - 50 cm-es Ásvány és Kristály- Nyakláncok

citrin

Citrin
1 x 2.5 cm
8.500 Ft 

karneol

Karneol
1 x 2.5 cm
5.500 Ft 

ametiszt

Ametiszt
1 x 2.5 cm
7.200 Ft 

kunzit

Kunzit
1 x 2.5 cm
9.500 Ft 

kianit

Kianit
1 x 2.5 cm
7.500 Ft 

andok opál

Andok opál
1 x 2.5 cm
7.500 Ft 

rodokrozit

Rodokrozit
1.5 cm szív
11.500 Ft 

rodokrozit

Rodokrozit
1 x 1.2 cm ovál
8.500 Ft 

türkiz

Türkiz
0.8-1.0 cm splitter
3.000 Ft 

andok opál

Andok opál
0.5 x 1 cm button
4.200 Ft 

aquamarin

Aquamarin
1 x 1.5 cm splitter
6.500 Ft 

karneolos sardonix

Karneolos sardonix
1.0 cm gömb
5.200 Ft 

zöld fluorit

Zöld fluorit
15-20-25 mm ovál
7.500 Ft

 

 

 lapis-lazuli

Lapis-lazuli 
1.0 cm gömb
8.500 Ft

lapis-lazuli

Lapis-lazuli 
1.2 cm gömb
10.500 Ft 

 tigrisszem

Tigrisszem
3.5 cm pillangóval
2.500 Ft 

 aventurinok

Aventurinok
1 x 2 cm henger
3.500 Ft 

füstkvarc

Füstkvarc 
1.2 cm gömb 
5.200 Ft

 füstkvarc 

Füstkvarc
1.5 x 1.0 chips
3.600 Ft

 

 

holdkő

Holdkő
2.0 x 1.5 cm ovál
6.000 Ft 

 indiai_holdkő

indiai holdkő
0.9x0.4 cm chips
1.800 Ft

 krómdiopszid

Krómdiopszid
1.0 cm chips
3.200 Ft 

narancskalcit

Narancs kalcit
0.8 cm
1.500 Ft 

 csaroit lánc

Csaroit 
8 mm, gömb
8.500 Ft 

csaroit lánc

Csaroit
1.2- 0.7 splitter
3.500 Ft

malachit

Malachit
7 x 13.5 m gömb 
18.000 Ft 

 petersite

 Petersite
1.0cm gömb
5.500 Ft

 pietersit

Petersite
0.7 cm gömb
4.200 Ft 

 esőerdő jáspis

Esőerdő jáspis
1.0 x 1.5 cm ovál
2.800 Ft 

lepidolit világos

Lepidolit
8 mm gömb
3.500 Ft

ametiszt nyaklánc

Ametiszt
13mm, gömb 
6.800 Ft

 kianite

Kianit
1.0 cm chips
2.500 Ft 

ezüstszem szerpentin

Ezüstszem
Szerpentin 1.0cm
4.800 Ft

fluorit lánc

Fluorit
8 mm gömb
2.800 Ft

 kagyló

Kagyló
1.0 cm szív
2.600 Ft

óceánjáspis

Óceán jáspis
1.0 x 2.0 cm ovál
4.500 Ft

 óceán jáspis

Óceán jáspis
0.7 cm gömb
4.500 Ft

 Olivin

Olivin
1.0 cm chips
1.800 Ft 

 jade nyaklánc

Jáde 
0.9x0.9 mm kocka
3.000 Ft  

leopárd jáspis lánc

Leopárd jáspis
10 mm pebble
2.800 Ft

labradorit

Labradorit
0.85 cm gömb
3.800 Ft 

labradorit

Labradorit
1.1 cm gömb 
4.800 Ft 

hópehely obszidián 

Hópehely obszidián
1.0 cm henger
2.700 Ft

hópehely obszidián nyaklánc

Hópehely obszidián
8mm gömb
2.200 Ft

 hematit

Hematit
0.4 mm kocka
1.200 Ft 

borostyán 

Borostyán
1.0 cm chips
3.500 Ft

 borostyán

Borostyán
1.0 cm chips
3.500 Ft 

 borostyán

Borostyán
1 x 2 cm chips
4.200 Ft 

bébi borostyán

Borostyán bébi
1.0 cm gömb
2.500 Ft 

  borostyán

Borostyán bébi
1.0 cm chips
2.500 Ft 

borostyán

Borostyán bébi
1.0 cm gömb
2.500 Ft 

  macskaszem nyaklánc

Macskaszem
10 mm gömb
 2.500 Ft  

 aventurinee

Aventurine
0.7 mm hatszög
 2.800 Ft  

 kék aventurin

Kék aventurin
0.5 mm gömb
1.600 Ft 

 apatit nyaklnc

   Apatit
1.0 cm splitter
     1.700 Ft     

térkép jáspis 

Térkép jáspis
1.0 cm rizs szem
2.500 Ft 

térképjáspis

Térkép jáspis
1.0 x 1. 5 cm ovál
5.000 Ft

malachit lánc 2 

 Malachit
splitter
2.000 Ft

heliotrope 

 Heliotróp
1.0 cm gömb
4.900 Ft

rózsakvarc

Rózsakvarc
1.0 gömb fazettált
6.600 Ft 

 rózsakvarc

Rózsakvarc
1.3 x 1 cm henger
4.900 Ft 

rózsakvarc nyaklánc

Rózsakvarc
13 mm gömb
5.500 Ft

rózsakvarc-ametiszt nyaklánc

R.kvarc-ametiszt
13 mm gömb
5.800 Ft

rutil kvarc lánc

Rutilkvarc
11 mm gömb
4.200 Ft

rutlikvarc nyaklánc

Rutilkvarc
splitter
900 Ft

rutile

Rutilkvarc
0.9 cm gömb
3.900 Ft

 grosszulár

Grosszulár gránát
1 x 1.5 cm splitter
3.200 Ft 

spesszartin gránát

Szpesszartin gránát
1.0 cm splitter
1.500 Ft 

turmalin vegyes

Turmalin vegyes
1.0-1.3 cm chips
4.200 Ft

tigris -sólyomszem nyaklánc

Tigris-sólyomszem
 8mm gömb
2.800 Ft

tigris-sólyom szem lánc

Tigris-sólyomszem
8 mm kocka
3.300 Ft

 lanc citrin

Citrin
0.5 x 1.0 cm chips
2.500 Ft

vörös jáspis lánc

Vörös jáspis
10 mm gömb
2.600 Ft

 karneol

Karneol
1.3x1.0 cm button
2.500 Ft

 

 

 

morganit

Morganit
0.510 mm splitter
3.500 Ft

napkő lánc

Napkő
0.8-10 mm splitter
1.900 Ft

dalmata

Dalmata jáspis
1.2 cm pebble
2.600 Ft 

 szodalit

Szodalit
0.9 mm gömb
3.000 Ft 

ametiszt

Ametiszt
0.8 cm gömb
2.500 Ft

vegyes ametiszt nyaklánc

Ametiszt
13mm gömb,kocka
4.000 Ft

turmalin_kvarc

Turmalinos kvarc
0.9x0.5 cm chips
1.200 Ft

 

lanc bronzit

Bronzit
1.2 cm kerek
3.500 Ft

 bronzit 

 Bronzit
0.8-1.0cm splitter
1.200 Ft

 

 

 

 

 

 


 
Utolsó frissítés: 2015.01.12.

Kiváló ajándékok minden fontos alkalomra lányoknak, hölgyeknek, gyerekeknek és asszonyoknak is!
A nyakláncokat levegős -buborékos boritékban utánvéttel vagy banki átutalással tudjuk szállítani, a megrendelés sorrendjében. Az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák.
Minden láncnak antiallergén, nikkelmentem Ródium kapocsa van, ami nem oxidálódik, nem feketedik meg, így a fém érzékenyek is nyugodtan hordhatják. A 48-50 cm-es láncokon nincs hosszabbító, csak kapocs van. Külön kérésre, a rövidebb láncokra (42-46 cm-es) tudunk tenni Róduim lánchosszabbítót is.
Bármi kérdése vagy kérése van bármely nyaklánccal kapcsolatban, írja meg nekünk és részletes információt adunk!

A szállítási költség a csomag összállítása során kerül meghatározásra, erről emailben értesítjük.

A szállítási költség minimum általában 800 Ft normál előre utalással és kb. 1200-1500 Ft normál utánvétes és expressz átvétel esetén. Pontos információt a csomag súlyának megfelelően tudunk adni.

Érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Júlia Sára - 06 30 446 7878
 

KARKÖTŐK

Szépek, díszesek, kényelmesek, titokzatosak,
többsorosak, kapcsosak, mágnesesek vagy nyitottak...

Ezek a karkötők!

Évszázadokkal és évezredekkel ezelőtt sem divatból kezdék hordani a csuklójukon, a karukon, és felkarukon a nők milliói különböző hétköznapi és vallási kultúrákon át, hanem már akkor is tudták és ismerték a természetes anyagokból, nemesfémekből, drágakövekből készült karkötők jellegzetes pozitív tulajdonságait és hatását, hogy a testnek ezen pontjain és meridiánjain keresztül a véráramlást tisztítják, serkentik, a belső szervek állapotát javíthatják, valamint más energetikai gyógyításokat és oldásokat is eredményeznek rendszeres viselésük...

Minden korosztály számára szeretettel ajánljuk, a saját készítésű kristály nyakláncokat, amiket intuíció útján, ráhangolódással és megérzéssel állítottunk össze. Gondosan válogattunk minden egyes szemet, amit nem véletlenül kerültek oda, ahol vannak!:)

Test-lelki-szellemi szintek erősítésére, harmónizálására és kiegyenlítésére, kérésre és egyedi rendelésre személyreszabott ásványokból, csakra karkötőket és bármilyen kombinációban, kristály karkötőket is összeállítunk!

 

Újdonságok! 

 • tanzanit
 • dumortierit
 • moki jáspis faz.
 • malachit
 • andok opál
 • szivárvány holdkő faz.
 • térkép jáspis
 • esőerdő jáspis
 • kongói krizokolla
 • csaroit
 • narancs aventurin
 • grosszulár - zöld gránát
 • borostyán

moki jáspis

Moki jáspis
1 cm gömb faz.
3.900 Ft 

ametiszt karkötő

Ametiszt
1.4 cm, gömb
4.200 Ft

ametiszt 

Ametiszt
0.8 cm faz. gömb
2.700 Ft

ametiszt

Ametiszt
0.95 cm gömb
2.700 Ft 

lepidolit

Lepidolit
0.75 cm gömb
2.600 Ft 

napkő

Napkő
0.55 cm gömb
3.200 Ft 

dumortierit

Dumortierit
1 x 0.65 cm
1.900 Ft 

dumortierit

Dumortierit
1.2 x 0.8 cm
2.500 Ft

dalmata jáspis

Dalmata jáspis
1 x 0.5 cm korong
2.500 Ft 

dalmata

Dalmata jáspis
1.0 cm pebble
1.300 Ft

lapis

Lapis -lazuli
9.5 mm gömb
4.500 Ft

lapis-lazuli

Lapis-lazuli
0.35 cm gömb
2.300 Ft 

 szivárvány holdkő

 Szivárvány holdkő
1 x 1 cm kocka
6.000 Ft

citrin

Citrin
1.2 cm gömb
7.300 Ft 

 citrin

Citrin
0.6 mm drops
3.900 Ft 

 citrin

Citrin
0.5 cm gömb
3.300 Ft 

citrin

Citrin
0.8 cm gömb
4.300 Ft 

 rodonit

Rodonit
0.75 cm gömb
1.900 Ft

 csakra vegyes

 Csakra vegyes
0.8 cm gömb
2.700 Ft 

 rózsakvarc, karneol, ametiszt

Rózsakv, ametiszt
2.0 cm ovális
2.600 Ft 

 

 

  narancs aventurin

Narancs aventurin
0.9 cm gömb
2.500 Ft

narancs aventurin

Narancsaventurin
1 x 1.5 cm
2.500 Ft 

narancs aventurin

Narancsaventurin
1 x 1.5 cm
2.500 Ft 

achát

Achát
1.0 x 1.5 cm
2.500 Ft 

achát

Achát
1 cm hengeres
2.200 Ft 

grosszulár

Grosszulár gránát
1 x 0.8 cm splitter 
1.500 Ft 

  malachit

Malachit
0.5 cm henger
2.600 Ft

aventurin szív

Aventurin
0.5 cm sok szív
3.000 Ft 

krómdiopszid

Krómdiopszid
0.65 cm splitter
1.600 Ft 

 fluorite

Zöld fluorit
1.5-2 cm ovális
3.500 Ft 

unakit

Unakit
0.85 cm szív
1.700 Ft

ezüstszem szerpentin

Ezüstszem szerp.
1.0 cm gömb
2.500 Ft 

 jáde

Jáde
1 x 1.5 cm
3.500 Ft 

jáde 

Jáde
1.7 cm szív
3.500 Ft

 jáde

 Jáde
1 cm rondelle
2.900 Ft

 rodokrozit

Rodokrozit
1.0 cm splitter
1.300 Ft 

rodokrozit

Rodokrozit
0.55 cm gömb
7.500 Ft 

 dendrit opál - merlinit

 Dendrit opál
0.8 cm gömb
5.800 Ft 

 dendrit opál - merlimit

Dendrit opál
1.2 cm gömb
7.500 Ft 

 labradorit

Labradorit
 1 cm gömb
 2.900 Ft 

hegyikristaly

Hegyikristály
1.55 cm gömb
5.500 Ft

hegyikristaly

Hegyikristály
1.65 cm gömb
7.000 Ft 

hegyikristály

Hegyikristály
1 x 0.5 cm
2.800 Ft 

hegyikristály

Hegyikristály
1.5 x 1.5 cm
3.500 Ft 

térképjáspis kari

Térképjáspis
0.8 cm gömb
1.800 Ft

 térkép jáspis

Térkép jáspis
0.5 x 1 cm csepp
1.300 Ft  

térkép jáspis 

 Térkép jáspis
1 x 1.5 cm
2.700 Ft

turmalin-kvarc

Turmalin kvarc
0.8x1 cm splitter
600 Ft

turmalinos kvarc

Turmalinos kvarc
0.45 cm gömb
1.900 Ft 

sardonix

Sardonix
1.0 cm gömb
2.700 Ft 

ónix

 Ónix
1.5 cm
3.800 Ft

ónix

Ónix
1 cm gömb
2.700 Ft

vegyes  

Vegyes táglalap
1.0 x 1.5 cm
3.000 Ft

habkorall

Korall
0.9 cm gömb
2.900 Ft

korall

Korall
 1.3 cm gömb
3.900 Ft 

kék korall

Kék korall 
0.7 cm gömb
2.400 Ft 

fluorit

Fluorit 
2.5 x 1.0 cm
2.200 Ft

fluorit

Fluorit 
1.5 x 2 cm
3.200 Ft 

vörös jáspis

Vörösjáspis 
2.5 x 1.0 cm
2.200 Ft

 füstkvarc

Füstkvarc
1 x 0.8 cm splitter
2.600 Ft 

fustkvarc

Füstkvarc
1.3 x 1.5 cm
2.900 Ft

tigrisszem 

Tigrisszem
1.2 cm gömb
3.500 Ft 

 tigrisszem

Tigrisszem
0.8 cm fazettált
3.900 Ft 

 tigrisszem

Tigrisszem
1.0 cm gömb
2.900 Ft 

türkiz 

Türkiz 
1-1.3 cm ovál
7.500 Ft 

rózsakvarc karkötő

Rózsakvarc
1.4 cm, gömb
3.000 Ft

csaroit kari 

 Csaroit
1 x 1.5 cm chips
1.800 Ft

csaroit

Csaroit
1.5 cm gömb
13.000 Ft 

csaroit

Csaroit
0.75 cm gömb
4.400 Ft 

larimar karkötő

Larimar
0.7-1 cm splitter
4.000 Ft

larimar

Larimar
1.0 cm rondelle
18.500 Ft  

 csakra vegyes

Csakra vegyes
0.5 cm gömb
2.200 Ft  

 borostyán

 Borostyán
1 cm splitter
2.300 Ft 

borostyán

 Borostyán
1 cm splitter
2.000 Ft 

borostyán

Borostyán
0.8 cm splitter
2.000 Ft 

garnet

Gránát
0.9 cm gömb
2.300 Ft 

prenit-citrin-rózsakvarc

 Prenit-citrin-rózsa
1 cm faz. gömb
4.500 Ft 

 hematit

Hematit
05.x0.5 cm henger
1.200 Ft 

hematit

Hematit
1 cm rizs
1.200 Ft 

hematit

Hematit
1 cm rondelle
1.600 Ft 

 hematit

Hematit
1 cm csavart rizs
1.600 Ft 

 hematite

Hematit
1 x 1.5 cm
1.600 Ft 

hematit

Hematit
1 x 0.5 cm ovális
1.200 Ft

 szivárványobszidián

 Szivár. obszidián
1 cm szív
2.200 Ft

selyem obszidian 

 Selyem obszidián
0.6 cm gömb
2.400 Ft 

selyem obszidian

Selyem obszidián
1.0 cm gömb
2.600 Ft 

aquamarin

Aquamarine
1 x 0.4 cm chips
1.600 Ft

 aquamarin

Aquamarin
0.65 cm gömb
 7.000 Ft

 aquamarin 

Aquamarin
0.65 cm rondelle
6.000 Ft 

sárga opál

Etióp opál
0.5 cm flat
7.500 Ft 

sárga opál

Sárga opál
0.55 cm rondelle
3.500 Ft 

mexikoi tűzopál

Mexikói tűzopál
0.75 cm rondelle
15.000 Ft 

mexikoi tűzopál

Mexikói tűzopál
1.0 cm rondelle
18.000 Ft 

rutil kvarc

Rutil kvarc
1.0 cm gömb
3.200 Ft 

karneol

Karneol
0.85 cm gömb
3.000 Ft 

vegyes szivek

Vegyes szívek 1.
1 cm szív
2.600 Ft 

 vegyes szivek

Vegyes szívek 2.
1 cm szív
2.600 Ft 

 nagy vegyes

Nagy vegyes
1 x 2 cm ovális
2.500 Ft

 tanzanit

Tanzanit
1 cm splitter
4.500 Ft 

 berill

 Berill
1 cm rondelle
7.500 Ft 

 angelit

Angelit
1.0 cm gömb
3.900 Ft 

esőerdő jáspis

Esőerdő jáspis
1 x 1.5 cm ovál
2.500 Ft 

 esőerdő jáspis

Esőerdő jáspis
1 cm kerek lapos
950 Ft 

esőerdő jáspis

Esőerdő jáspis
1 cm kocka
1.650 Ft 

esőerdő jáspis

Esőerdő jáspis
1.2 cm kerek
1.900 Ft 

 sólyomszem

Sólyomszem
0.65 cm gömb
2.300 Ft

macskaszem

Macskaszem
0.65 cm gömb
2.300 Ft

krizokolla

Krizokolla
1.0 cm gömb
11.000 Ft 

prehnit

Prehnit
1 cm virág
2.900 Ft 

krizopráz

Krizopráz
0.7 cm rondelle
3.500 Ft 

nefrit jáde

Nefrit jáde
0.5 cm gömb
1.700 Ft 

riolit

Riolit
0.5 cm rondelle
1.700 Ft 

turmalin

Turmalin
0.7 cm gömb
4.200 Ft 

rubin

Rubin
0.4 cm cabochon
19.000 Ft 

rubelit turmalin

Rubelit-turmalin
0.2 cm faz.gömb
3.600 ft 

verdelit - turmalin

Verdelit-turmalin
0.5 cm henger
4.900 Ft 

olivin, citrin

Citrin, olivin
0.5 cm drop, ovál
5.900 Ft 

berill

Berill
0.5 cm rondelle
7.500 Ft 

ónix

Ónix
0.7 cm gömb
1.900 Ft 

leopard jaspis

Leopárd jáspis
1 cm ovális
2.900 Ft 

 

 

rózsakvarc

Rózsakvarc
0.65 cm gömb
1.600 Ft

 lavako, korall

Lávakő, korall
1 x 1.5 cm
2.500 Ft 

 hegyikristály

Hegyikristály
1.5 cm ovál fazett
4.300 Ft 

Utolsó frissítés: 2016.05.07.

Minden egyes ásvány és kristály karkötő memóriaszálas gumis damilra vannak felfűzve. Ez nem az a többszálból álló fehér színű damil, ami legtöbb esetben hamar elszakad, hanem egy teljesen átlátsző, lassan nyújtható szilikon szál, ami mindig visszaáll az eredeti hosszához.
 
Ha bármilyen kérése vagy kérdése van a Karkötőkkel kapcsolatban, írja meg nekünk!
Köszönjük! 

A szállítási költségek 2013. július 1-től megváltoztak. A pontos összeget a csomag súlya határozza meg, több termék rendelése esetén összállítás során kerül meghatározásra, erről emailben értesítjük.
A szállítási költség (max. 3 db-nál) 5-600 Ft normál előre utalással és 1.900 Ft utánvétes átvétel esetén. 

 

KRISTÁLYKOPONYÁK

 KRISTÁLYKOPONYÁK

Azzal a céllal írjuk meg mindezeket az információkat, hogy akinek feladata és dolga van a Kristálykoponyákkal, bármely területén, bármely részével és bármely dimenziókban is, mindazokhoz a jószándékú lelkekhez eljuthassanak ezek az energiaminőségek, ezek az ébresztő szavak, holografikus információk és a fokozatosan felnyíló időtlen érdekességek.

Örömmel adjuk hírűl Sananda és Sanat Kumara, Lady Venus Kumara, Orin, valamint a személyes kristálykoponyáink Galaxya, Jezu és Thale közlései által kapott információkat is, a jelenre, a jövőre és a múltra vonatkozóan. Fogadjátok szeretettel és kezeljétek tisztelettel.

„A Kristálykoponyák közvetlen és közvetett kapcsolatban állnak egymással, ugyanúgy, mint némely különleges képességű és jelentőségű állatok, (delfinek, bálnák, elefántok...) telepatikusan kommunikálnak mindig, mindennel, a tér és idő végtelen éterei óceánján. Bárhol legyenek is, akár a föld alatt, akár vizek mélyében, a hegyek magasságaiban, vagy bármely más közegben, ilyenkor folyamatosan változtatják a színüket, a fényességüket és az áttetszőségüket. Használják a hangok, az illatok, a színek és a különböző magasabb frekvenciák éteri, finomabb hullámait, és a Földre érkező és jelen lévő infra, mikro és gamma sugarak energiáit is.

Szent szakrális ősi szimbólumok egyikeként, időtlen információkat őriznek, mind a Csillagok, a Galaxisok, a Világegyetem, és mind a Föld és az Emberiség történelméről, kialakulásáról és működéséről."

A Kristálykoponyákat mindig szeretettel és tisztelettel ápoljuk, tisztítjuk és gondozzuk, legyen szó akár a sajátjainkról, akár az eladásra kerülő Koponyákról.
Mi nem programozzuk a Kristálykoponyákat!!!

Az eladó Kristálykoponyákat SEMMILYEN programmal sem töltjük fel és semmilyen szertartáson és szertartásban sem részesítjük őket! Mindezt azért tartjuk fontosnak kihangsúlyozni, mert csakis így tudják a Koponyák megőrizni a "saját" tiszta szellemi vonalukat, irányultságukat és a "személyes" égi erőkkel kapcsolatban álló spirituális kötelékeiket, csatornáikat. Ellenkező esetben, a Kristálykoponya, az őt ért so-sok "új" programozástól, átkodolástól és behangolástól, nem 100%-os tiszta közvetítő és gyógyító közeg lesz, hanem egy átjáróház, ahol nem lehet tudni, hogy éppen kinek és minek a része és az energialenyomata által érkezik az infó. A fals hullámhossz pedig eléggé el tudja vinni az embert az erdőbe!

Bárki, bármilyen jó szándékkal is tegye ezt a programozást, az a Koponya nem egészen a Tiéd! Vagy megtisztítod ezektől, mielőtt használni kezded, vagy ne vegyél ilyet! Ez nem játék.
Amit a Koponyáktól hallunk, abban hiszünk: nem a programozással, kódolással és behangolással van baj. Csináld ezeket Te magad és ne egy külső, egy harmadik ember! Mindenkinek a saját KristályKoponyáit kell(ene) tudni programozni, aminek az alapja és első lépései, a Felsőbb Énnel  való kapcsolat megerősítése és kiépítése...

Így, ezzel már bármilyen kristályodat bátran programozhatsz, bármire, de csakis önmagad számára, mindenféle félelem és bizonytalanság nélkül, mert a Felsőbb Éned irányítása és védelme alatt történik mindez, tehát SEMMI bajod nem lesz tőle! Hiszen a Felsőbb Énünk "az" egyetlen olyan égi eszenciális részünk, aki MINDIG tudja, hogy nekünk mikor, mire van éppen szükségünk a fejlődésünk és a bölcsebbé válásunk érdekében...ő védelmez, terelget és feltétel nélkül szeret minket!:)

Egyetlen tisztítási mód, amit olykor-olykor alkalmazunk, (ha a Koponyák kérik,) hogy kitesszük őket a Napra, az egyetlen földi élő Fényforrásra. Ennyi. A közvetlen Napkódok által, kis idő múlva újra kapcsolódnak teljes erővel a szellemi és csillagbéli valóságaikkal és tiszta rezgéseket, információkat és segítséget nyújtanak így már Neked ezután nemcsak a vásárlásban...

 Ne Te válassz, engedd, hogy Téged válasszanak! - Valójában nem mi választjuk ki őket, hanem ők, minket!:)

 


Az aktuális Kristálykoponya választékaink frissítés alatt vannak, hamarosan látható lesz!
Köszönjük a türelmet! 

 

 

Az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák.
Magyarország egész területére tudunk szállítani 2-3 napos határidővel.
A postaköltségek 2013. július 1-től megváltoztak.  Regisztrált levélként, könyvelt küldeményként, előre utalással, vagy utánvéttel tudjuk küldeni a Kristálykoponyákat, buborékos levél tasakban, aminek a pontos összegét a súlya határozza meg.

Ha bármilyen kérése vagy kérdése van a Kristálykoponyákkal kapcsolatban, írja meg nekünk!
 

DRÁGAKŐ - NYAKLÁNCOK

Drágakő - Nyakláncok

smar-rub

 

     Drágakövek

A drágaköveket titokzatos megjelenésük, gyönyörű színeik, különös csillogásuk is becsessé teszi, de ritkaságuk, keménységük, tartósságuk még inkább növeli értéküket. A drágakövek természetes szépsége, finom energiája sugallta azt a hiedelmet, hogy természetfeletti eredetűek, mágikus és páratlan erővel rendelkeznek és sokszor évtizedeket és évszázadokat is túlélt kövek körül gazdag és regényes történetek szövődnek...
A belőlük készült ékszerek, nyakláncok, karkötők, brossok és kiegészítők nemcsak látványukban gyönyörködtetik az embert, hanem a tisztaságukból, különleges szerkezetükből és teljes átlátszóságukból eredő, magas rezgésük, gyógyító erejük és természetes jótékony hatásuk is van...

Az emberek a történelem során mindig és mindenütt ösztönösen keresték, gyűjtötték a szép és értékes dolgokat, hogy díszítsék velük magukat. Manapság már a drágakövek széles skálája áll rendelkezésére azoknak, akik ezt megengedhetik maguknak. Több drágakő -lelőhely van mint azelőtt bármikor, új kövek kerülnek a napvilágra és az ékszerészek folyamatosan új formákat alkotnak belőlük, de a drágakövek lényeges vonzereje, a szépsége, a keménysége és a ritkasága mindig ugyanaz marad...

Mit nevezünk Drágaköveknek?

Általában olyan ásványok, amelyek megmunkáltak vagy megmunkálhatóak és díszítésre használják őket. Követelmény, hogy szépek, ritkák és ellenállóak legyenek. Néhány drágakő, mint a borostyán és a gyöngy növényi vagy állati eredetű szerves anyag, de többnyire természetes eredetű de szervetlen vegyületek, állandó kémiai összetétellel és rendezett belső szerkezettel. több mint 3000 ásvány közül, általában kb. 50 -et használnak drágakőnek. Valójában a drágakőként számontartott ásványok száma állandóan változik a divattal, új lelőhelyek és új változatok megjelenésével.

A nemesfémeket és a drágaköveket  - amelyek általában kemény, mikrokristályos kövek és szerves anyagok alkotják, -  csiszolással, faragással és véséssel munkálják meg. A csiszolás a legrégibb módja a formálásnak. A faragásnál egy háromdimenziós tárgyat kapnak, amit egy nagyobb tömbből vágnak ki. A vésésnél mélyedéseket és vonalakat karcolnak be vagy képet vágnak be. Mindhárom művelet esetén a megmunkáláshoz keményebb anyagból készült eszközök szükségesek, mint maga a megmunkálandó anyag...

A legtöbb drágakő ásvány kristályos, atomjai rácsszerkezetbe rendeződnek. Néhány amorf drágakő nem, vagy csak nagyon gyengén kristályos szerkezetű. A kristályokat hét különböző kristályrendszerbe sorolják be, lapjaik minimális szimmetriája szerint. Így vannak szabályos rendszerű (pirit, fluorit, arany), négyzetes rendszerű (cirkon, rutil, vezuvián), hexagonális rendszerű (tejkvarc,morganit, smaragd) monoklin rendszerű (nefrit, krizokolla, holdkő) rombos rendszerű (topáz, iolit, cölesztin) és a triklin rendszerű (türkiz, kianit, labradorit).

A zárványok a kövek belső jellegzetességei. Halmazállapotuk lehet szilárd, folyékony és gáz, amelyeket a kristály, a természetes növekedése közben magába zárt, miután a gazdakristály, az anyakőzet már nem növekedett tovább. Annak ellenére, hogy a zárványok tulajdonképpen hibák, manapság inkább érdekessé teszik a drágaköveket, mint értéktelenné.

A drágakövek megmunkálásának legáltalánosabb módja, hogy számos sík lapra csiszolják a felületét, amit fazettának hívnak. Ez adja meg a drágakő végső alakját. A cél az, hogy a színét és tisztaságát a lehető legjobban kiemelje a csiszolás során, ugyanakkor megőrizze a súlyát és ezzel együtt az értékét is. 

A kövek színe attól függ, hogy milyen módon viselkednek a fehér színnel szemben. A fehér fény a szivárvány színeiből épül fel, és amikor áthalad az ásványon, a spektrum színei közül egyesek elnyelődnek. Amelyek nem nyelődnek el, azok áthaladnak rajta vagy visszaverődnek és ez adja a kövek színét. Valójában minden kőnek van egy egyedi és sajátos szín- "újjlenyomata", de ez csak spektroszkóppal látható. 

 

Csiszolási formák

• briliáns csiszolás:          - kerek és ovális 
• lépcsőzetes csiszolás:   - táblás, négyzetes, bagett, ovális, négyzetes, nyolc sarkú
• vegyes csiszolás:         - cabochon, párna alak, csepp alak, hajó alak, olló csiszolás, vegyes csiszolás... 

 Drágakő és Féldrágakő Nyakláncok

Az egysoros és többsoros befoglalt Féldrágakő Nyakláncok .925% Sterling Silver ötvözettel készültek, alapja nikkel mentes fém. Nem oxidálódnak, nem szineződnek, nem okoznak allergiás reakciókat és tüneteket!

  sardonix lanc

DL - 0106
Sardonix

25.000 Ft
Leírás 

bronzit lanc

DL - 0107 
Bronzit

23.000 Ft
Leírás

térképjáspis

DL - 0112 
Térkép jáspis

9.000 Ft
Leírás   

 selyem obszidian_lanc

DL - 0109
Selyem -
Obszidián
23.000 Ft
Leírás 

mahagóni obszidián

DL - 0148
Mahagóni
Obszidián
12.000 Ft
Leírás

 

tigrisszem

DL - 0118
Tigrisszem

9.000 Ft
Leírás 

unakit 

DL - 0119
Unakit

8.500 Ft
Leírás

mahagoni oszidián

DL - 0125
Mahagóni
Obszidián
13.000 Ft
Leírás 

hesszonit gránát

DL - 0121
Hesszonit
gránát
5.200 Ft
Leírás

iolite

DL - 0122
Iolit
(vízzafír)
6.900 Ft
Leírás

 

verdelit

DL - 0124
Verdelit
turmalin
8.000 Ft
Leírás

tanzanit-zafir 

DL - 0120
Tanzanit és
Zafír
30.000 Ft
Leírás

 tűzopál

 DL - 0126
Tűzopál

35.000 Ft
Leírás 

 Pink Zafír

DL - 0127
 Pink Zafír

30.000 Ft
Leírás 

kék zafír 

 DL - 0128
Kék zafír

25.000 Ft
Leírás 

 gem mix

DL - 0129 
Multicolour

30.000 Ft
Leírás 

Lila Zafír 

DL - 0130 
Lila Zafír

35.000 Ft
Leírás 

smaragd

 DL - 0136
Smaragd

49.000 Ft
Leírás

 peridot

 DL - 0132
Peridot

5.500 Ft
Leírás 

 

 

vezuvianit 

 DL - 0134
Vezuvianit

8.500 Ft
Leírás 

rubin 

 DL - 0135
Rubin

40.000 Ft
Leírás 

smaragd 3 soros

DL - 0141
Smaragd - Zafír

75.000 Ft
Leírás 

szivárvány holdkő

DL - 0142
Szivárvány holdkő

19.000 Ft
Leírás 

rubin-smaragd

DL - 0144
Rubin - Smaragd

25.000 Ft
Leírás 

smaragd-zafir 2 soros

DL - 0145
Smaragd - Zafír

59.000 Ft
Leírás 

turmalin briolette

DL - 0146
Dinnye turmalin

28.000 Ft
Leírás 

Opál

DL - 0147
Opál

32.000 Ft
Leírás 

 

 

 

tűzopál

DK - 0106
Tűzopál 
Karkötő

16.000 Ft
Leírás 

zafír karkötő

DK - 0107
Zafír
Karkötő

30.000 Ft
Leírás 

zafír karkötő

DK - 0108
Zafír
Karkötő

26.000 Ft
Leírás 

tanzanit-zafír

DK - 0102
Tanzanit-Zafír
Karkötő

18.000 Ft
Leírás

rubin-zafír

DK - 0104
Rubin - Zafír
Karkötő

27.000 Ft
Leírás

 

Utolsó frissítés: 2018.10.18.


Az árak minden esetben bruttó 27 % Áfa-val terhelt árak, a szállítási költség is bruttó ár. Csomagolási díjat nem számítunk fel!
Szállítás módja:  Magyar Posta Zrt. futárszolgálata. A Drágakő -Nyakláncokat díszdobozban szállítjuk, 2-4 napos határidővel.

Szállítási díjak Magyarország területére a Magyar Posta Logisztika ( MPL ) futárszolgálat segítségével: normál kiszállítási időtartam alatt:

   Megrendelés súlya          Előre utalással               Utánvétellel        
0 - 2 kg 900 Ft 1400 Ft
2.1 - 5 kg 1300 Ft 1800 Ft
5.1 - 10 kg 1900 Ft 2500 Ft

 

Fizetés:
- utánvéttel az áru átvételekor készpénzzel,
- bankszámlára utalással utánvételi díj nélkül, csak szállítási díjat kell fizetni.

Előnyös megoldás!! Csökkentse költségeit,fizessen előre utalással!

A megrendelés leadásakor írja be a megjegyzés rovatba, hogy előre utalással szeretne fizetni,ezt követően küldjük megrendelését az eredeti számla kíséretében.

Adatvédelmi nyilatkozat

A jótállás, szavatosság, valamint az elállási jogszabályok

 

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van a Drágakő Nyakláncokkal vagy Karkötőkkel kapcsolatban, írja meg nekünk!