Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.

10.04. vasárnap - Generációs minták, gyerekkori sérülések és a családdal való karmikus feladatok, kötelékek megértése és oldása

generáció Egész napos elmélet + gyakorlati technikák és mély gyógyító meditációk

Már a fogantatás pillanatától kezdődik el az Anya és az Apa sejtszintű örökletes mintáinak, kódjainak és programjainak a befogadása, minden szinten. Ugyanezen láthatatlan törvények szerint kapjuk meg, születünk bele és hatnak ránk, a szülők fizikai testéhez kapcsolódó személyiségbeli jegyek, reakciók, vonások és tulajdonságok, örökletességek, amiket eleinte tudattalanul viselünk, éltetünk és élünk tovább, majd később (egész életünkben) lehetőséget kapunk mindezek pontos felismerésére, tudatosítására és megváltoztatására.

Nagyon fontos tisztán látni ebben, hogy ki kinek is a szerepét játssza és várja el a másiktól, és mi valójában miért is olyan véleményekkel, hozzáállásokkal és szemlélettettel közelítünk az emberekhez, a kapcsolatokhoz, a munkánkhoz, az egészségünkhöz és magához az egész Élethez, ahogy.

Ezek olyanok rajtunk, mint a hagymahéjak, amit évről – évre felrakódtak ránk, egészen a megszületésünk pillanatától, és szorosan körénk rendeződtek évről-évre, évtizedről-évtizedre... Hogyan is adhatnánk a saját gyermekünknek Szabad Akaratot és Szabad Önkifejezést, ha mi sem kaptunk ezeket meg?! És hogyan adhatunk így bárkinek is tiszta Szabadságot és őszinte Elengedést?

Spirituális értelemben, minden ember alapvető Életfeladata a szülői-családi adok/kapok játszmák, szerepek, hitrendszeri és viselkedési minták oldása, felderítése, felismerése, átválogatása és az Önmagára találás! Így nemcsak hogy valóban Önmagunk lehetünk, Önmagunkká válhatunk, hanem rengeteg családi és generációs terheket, érzelmi- tudati láncokat, „idegen ösztönöket" és mintákat is megszakíthatunk és levehetünk végleg magunkról... így Életünk alapvetően más értelmet nyer!...

A meditációkat tartja: Laczkó Pál - Laymoore 

Időpont: 10.00 - 18.00
Helyszín: Larimar - Kristálykapu - Központ, Maglód Jókai u. 1.
Részvételi díj: 15.000 Ft 

10.10. szombat - Szakrális Időpont

blue architecture stonehengeEgész napos meditációs - aktivációs Gyógyító Nap a Kozmikus Energiák áthangolásának szellemében 

AZ ÖSSZERENDEZŐDÉS IDŐSZAKA KEZDŐDIK

Különleges átalakító és felkészítő időszak veszi kezdetét most, ami még mélyebb szinteken érint meg minket. A legbensőbb valóságunk tárulkozik fel, mintegy mérlegre helyezve a Lelkünk egészét. Egy nagyobb korrekciós ciklus is útjára indul, ami folyamatos lehetőséget és egy abszolút pozitív alternatívát tart elénk, ami a szív-döntés józanságát hivatott próbálni és megmérettetni.
Már küszöbön a Szaturnuszi erők, védők, őrők, őrzők és segítők is, akik a belső szinteken jelentkeznek és nemcsak személyiségbeli változásokat és átalakulásokat hoznak számunkra. Mai nap, CsillagTestvéreink a 7. 8. és 9.dimenzió fénysíkjáról érkeznek, elsődlegesen a Deneb (Hattyú), a Cassiopea és a Mintaka-beli (Orion)Csillagmesterek/Mesteri Szellemiségek, akik csodálatos gyógyításokkal és gyógyulásokkal várnak minket. Spirituális értelemben, akinek van bármilyen "Segítő" életfeladata az emberek, az emberiség és valamennyi élőlény felé, azok számítsanak egy "nehezebb", intenzívebb, "vizsgákkal" , próbákkal és felkészítésekkel teli időszakra, ami a köetkező évben fog igazásn tetőzni majd, mikor már mi is megharcoltuk a magunkét.
Aki eddig nem tudott volna róla, hogy van, most felszínre kerül ez is. :)

Minden Segítőt és Fénytestvért összekapcsolnak éterileg, kozmikusan és energetikailag is azokkal a Fényszellemiségekkel és Csillagtestvérekkel,  legyen bárhol is az Égen vagy a Földön, akiknek, ugyanaz vagy nagyon hasonló a feladatuk, így kisebb - nagyobb csoportokat alkotnak majd akár fizikálisan, akár más dimenziókban is, és a csoport energiát teljesen és tökéletesen hatványozottan tudják a feladatuk elvégzésére felhasználni és fordítani, mind éjjel és nappal is...

Rögtönzött probléma megoldások, váratlan és gyors beavatások, aha- élmények és megvilágosodás pillanatok, nagyobb információs mező és tudásanyag megjelenése és érkezése a 10. Dimenzióból, kollektív gondolkodás, egységben látás, Gaia újjászületésének, fel-készítésének és előkészítésének az egészben történő felfogásának és jelentőségének a felismerése várható ettől a naptól indulva, akár egyik napról a másikra. Mindenképpen sorsfordító erők vannak már jelen, belépnek és dolgoznak minden éber és tudatos ember életében.
A szeretet alapú, szívből jövő és tudatos teremtés azonnal manifesztálódik és fizikai teret/testet ölt...

 

Időpont: 10.00 - 18.00
Helyszín: Larimar - KristályKapu Fényközpont Maglód, Jókai utca 1.
Részvételi díj: 15.000 Ft 

10.15. csütörtök - A Mérleg - Újhold Kapu Üzenetei és Gyógyításai

balanceMeditációs Est

Mérleg – Újhold: Folyamatosan születnek újjá és ébrednek fel bennünk a sejtszinten őrzött, csillagkódolt alapú galaktikus szimbólumok, kozmikus információk és geometriai formák rendszere, melyek értelmezését és mibenlétét mélyen ismerjük már...
Meditációkban, lehetőségeket kapunk életutunk és életfeladataink többféle megoldásához és a hozzájuk tartozó történések választásához, de a döntés a mi kezünkben van!
A Galaktikus Emlékezés és a kollektív Kozmikus Ébredés középső fázisába léptünk be. A belső képességeket ébresztő, erősítő és fejlesztő kristályok: a pietersite, az indigolit, az asztrofilit, a moldavit, a csaroit, a szugilit és a lepidolit.

Azt este folyamán mélyszintű gyógyításokat kapunk az aurális rétegeink teljes áttisztításával, az Orioni, a Vénuszi, az Uránuszi és a Neptunuszi főpapoktól és a gyógyító Arkangyalok csoportjától.

Nap- Hold együttállás: 
Különböző légző gyakorlatokkal, vizualizációs technikákkal és csendes imával erősítsük a Lelkünk és a Szellemünk egységének a fényét és a belső Teljesség lélekállapotát. Újholdnál is végezhetünk különböző oldásokat és fénymag ültetéseket is...

Az Alkímiában, az Újhold Napját, ezt a napot a Teljesség Napjának hívják.
Ilyenkor vagyunk a legbefogadóbbak, a legjobban nyitottak és tudatosabbak a magasabb rezgésű energiákra és jelenlétekre. A lelki érzékenységünk és tiszta képességeink ezeken a napokon a legjobban működnek, a legnagyobb mértékben vagyunk fogékonyak a szellemvilág valóságára, folyamatosan érkezhetnek és átjöhetnek a Szellemi Vezetőink és a körülöttünk levő Csillagtestvéreink üzenetei, információi és tanításai.

Az Újhold, mint élő Kapu lehetőséget és képességet ad, az általunk elérhető legmagasabb fényszintekhez és fénysíkokhoz való kapcsolódáshoz és megtapasztalásokhoz...

 

Időpont: 18.30 - 21.00
Helyszín: Bp. Kristálysó - Barlang, SÓker, Mozsár utca 7.
Részvételi díj: 3.500 Ft