KristályMandalák

A Gyógyító KristályMandaláim!
 

turmalinÉgi-földi munkásságom legújabb és legfrissebb manifesztációja a KristályMandalák!:)
Hétről - hétre és időről - időre nagyon sok inspirációt, ötletet és irányvonalakat kapunk és súgnak nekünk a Vezetőink és a Tanítóink, amiket olykor szinte a prioritás választása dönti el, hogy melyik szülessen meg előbb, melyik valósuljon meg fizikálisan is végre...:) 

Tevékenykedésünk és termékenységünk folyamatos eredményeként, tiszta szívvel - szeretettel készítjük a KristályMandalákat is, ezért kérjük, hogy Ti is tiszta szívvel fogajátok ezeket az élő - eleven Fényszimbólum képeket - harmónizáló, tisztító és gyógyító Kristály kombinációkat, amiknek "megtervezése" és elrendezése minden esetben egy felsőbb vezettetés által történik,  magasabb dimenziókból érkező Csillagküldött Segítők égi tervének elképzelése alapján születik.
A KristályMandalákban, éppen az aktuális ásványok és kristályok használata minden esetben egyedi, mert speciálisan egy-egy lélekállapotra, szellemi síkra, személyiségbeli tulajdonságra vagy fizikai betegségek - lelki gyökerének a kezelésére és gyógyítására szolgálnak. A kristályokban rejlő különleges magasrezgésű energiaminőség, intelligens erőforrásként egyszerre hatnak mind a felszíni tünetre és mind az ok, a kiváltó alap probléma gyökerére.

A tiszta és válogatott kristályok és ásványok puszta jelenléte is alapvetően és automatikusan emelik egyrészt a hely és a környezet rezgését, legyen az bármekkora és  bármilyen is, másrészt széles hatókörük és többfunkciós spektrumuk erőteljes pozitív hatást gyakorolnak mindenre és mindenkire, érezhető pozitív változást indítanak el test-lelki-szellemi szinten és minden szinten is...
A mandala kör alapú formája, már ősidők óta a teljességet, az egységet és az Egész-séget szimbólizálják és jelentik minden egyes dimenzióban, mely szakrális forma bennünk is emberekben megtalálható sejt szinten ugyanúgy, ahogy a körülöttünk lévő Természetben is.
Példa erre az esőcsepp, bármilyen apró legyen is egy vízcsepp akárminek a felszínén, az mindig kerek - kőr -gömb alakú lesz, és akár a felszín alatt, vagyis a víz alatt, a levegő buburékok is gömb - kör alakúak természetszerűleg.

Tehát, a legtöbb dimenzióban és a legtöbb térben és közegben gömb a gömb, (még ha nem is úgy látjuk) ám egy ilyen falra függeszthető vagy asztalra helyezhető 2 illetve 3 dimenziós megjelenésű Kristályképben mindez egy kör, de a teljes gömb ereje és hatása is benne van láthatatlanul, de ezt csak körnek látjuk most, valójában egy élő Kristálygömbnek a Mandala a fizikai leképződése.

Ennek a Kör - Misztériumnak a gyökere visszavezethető egészen azokig a Régi Korokig, amikor minden mint gömb, minden még csak gömb formában létezett a Földön...
A Föld most kb. 4.5 milliárd éves, ez a kultúra pedig kb. 3.5 - 3 milliárd évvel ezelőttől létezett.
Ez a Gömb Kultúra Krónikája...:)


A KristályMandalák többféle méretben készülnek, a keretek színei minden esetben harmónikusan hozzá illő, az ásványok színeit, formáit és élő kristálymezőit védve, kiegyenlítőleg funkcionálnak.
Egy-egy mandala-kép több célra is felhasználható, akár irodában, akár a lakás bármely részén, a hálószobában és a gyerekszobában is. A részletes és pontos elhelyezés meghatározásában, ráhangolódással szívesen segítünk, akár mind energetikai szempontból, akár mind Feng Shui szempontból is! 
Külön kérésre konkrét helyre vagy személyre szabottan is készítünk KristályMandalákat, egyedi formában és méretben is!


Hogyan befolyásolnak minket a tárgyak és hatnak ránk a különböző képek? - olvasd el, érdemes!


Szeretnénk ezúton is felhívni a figyelmed, és megkérni, hogy mindezeket az információkat tiszta szándékkal és méltósággal kezeld, mert ezek a mi szellemi feladataink és értékeink anyagba álmodott eredményei!
Ne másold az ötletet, ne lopd el a munkánkat, hanem a saját Önmagad Forrásából merítkezve találd meg a saját Feladatodat és az Utadat! Lelked rajta!
Köszönöm!

KristályMandalák

KRISTÁLYMANDALÁK - AZ ÉLŐ KRISTÁLYENERGIA SZAKRALITÁSA

A KristályMandaláknak a természetükből adódóan, tértisztító, harmónizáló, kiegyenlítő, feltöltő és rezgés emelő hatása van.
A KristályMandalák 3D -s hatásúak, a közepes és nagyobb ásvány és kristály darabok kiemelkednek az apróbbak közül, így mélységet ad a mandalának és a térhatása sokkal érezhetőbb lesz.  A látvány szépségét fokozza, ha olyan helyre tesszük, ahol akár a nap sugarai, akár egy lámpa fénye megvilágítja  a színes kristályokat.

Kövess a Facebook-on és így mindig értesülhesz, azt aktuális, rendelésre készült Kristálymandalákról és a felhasznált különböző ásványok energetikai és gyógyító hatásairól is!:)

 

Hála

Hála
20 x 20 cm
elkelt

ÁLLHATATOSSÁG

ÁLHATATOSSÁG
18 X 18 CM
elkelt

CÉLTUDATOSSÁG 

CÉLTUDATOSSÁG
18 X 18 CM
elkelt

 CSEPPNYI BOLDOGSÁG

CSEPPNYI BOLDOGSÁG
18 X 18 CM
elkelt

 Ünnep

Ünnep
26 x 26 cm
 elkelt

Megbékélés

Megbékélés
22 x 22 cm
elkelt

 Öröm

Öröm
22 x 22 cm
elkelt

 Érintés

 Érintés
26 x 26 cm
elkelt

Újjászületés

Újjászületés
28 x 28 cm

elkelt

Tiszta Szeretet

Tiszta Szeretet
26 x 26 cm

elkelt 

Felvállalás

Felvállalás
26 x 26 cm

elkelt 

Ébredés

Ébredés
28 x 28 cm

elkelt 

Kapcsolatok

Kapcsolatok
26 x 26 cm

elkelt 

Összeérés/Érintő

Összeérés/Érintő
28 x 28 cm

elkelt 

Szerencse

Szerencse
28 x 28 cm

elkelt 

Kapu

Kapu
26 x 26 cm

elkelt

Szeretet

Szeretet
26 x 26 cm

elkelt

Önbecsülés

Önbecsülés
26 x 26 cm

elkelt

Bátorság

Bátorság
19 x 19 cm 

elkelt

Feloldozás

Feloldozás
19 x 19 cm

elkelt

 

Utolsó frissítés: 2023.10.03.

A Kristálymandalákat egyedi méretben, egyedi keretekkel is el tudjuk készíteni, megrendelésre személyre szabott kristályok és ásványok tanácsadásával és ajánlásával is, amikor speciálisan egy-egy életterületet, életfeladatot, problémát vagy konkrét betegség gyökereit szeretnénk kezelni és gyógyítani vele.

A jelenlegi választható méretek:

19 x 19 cm -  10.000 Ft-tól
25 x 25 cm -  15.000 Ft- tól
28 x 28 cm -  20.000 Ft-tól

A megadott méretek kerettel együtt értendők. A keretek szélessége 2.5 - 3 cm, ez a Mandala nagyságától függ, minden esetben közép ill. kemény trópusi fenyőfából készültek. Az egyedi árképzés mindig az ásványok és a kristályok fajtájától, minőségétől és mennyiségétől  függnek. 

Az ország egész terültére tudunk szállítani, 3-4 napos szállítási idővel, utánvéttel vagy átutalással, a csomagolás és a kezelési költség pontos összege mindig a csomag súlyának a függvénye. Erről érdeklődni lehet telefonon vagy e-mailben.

 

 

 Megjegyzés!

Egyre többen keresnek meg a KristályMandalák-kal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet ilyeneket készíteni, hogy más oldalakon kínáljam fel licitálásra - részesedés miatt, vagy adjak ötletet hasonló kreatív kristályos dolgokhoz...:(

Igen, SEHOL nincs ilyen KristályMandala, tudom jól, sem Magyarországon, sem máshol a Földön sem, valószínűleg azért, mert ezt mi kaptuk Életfeladatunknak!!!
Személyes Spirituális fejlődésünk/fejlődésem egyik Feladata és Megvalósítandó Álma/Terve a KristályMandalák létrehozása és manifesztációja volt.... maga az ötlet, a név, az elképzelés és a megvalósítás is, teljes egészében. A saját Forrásomból kaptam és merítettem!

Remélem és ezúton is kérem Mindenkitől, hogy tartsátok ezt tiszteletben, hogy ez az én Álmom és Életfeladatom ezután is, mert nekem ez igenis fontos!
A KristályMandaláknak Küldetésük van, ők nem csak sima egyszerű képek vagy tárgyak, hanem egy-egy ember/Lélek egész valós spirituális életútja, fejlődése, tanulása és életfeladata is benne rejlik...van aki látja és érzi ezt, van aki nem.

Megtettük már, az erre vonatkozó jogilag hivatalossá tévő bejegyzések és Szabadalmi Jogok levédetésének lépéseit is, mert sajnos - hát tudjuk, hogy milyen a földi világ - van, akinek pénze van, de ötlete nincs...


julia sara Köszönöm a megértéseteket és segítségeteket!
Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, érdeklődj telefonon, vagy e-mailben!

Elérhetőség és rendelés:

Tel: +36 30/ 446 7878
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretettel,
Júlia Sára