Kristálytermékek

hegyikristály Az alábbi kristály posztereket, minden olyan helyekre érdemes kitenni, ahol túl sok ember fordul meg napi rendszerességgel és nincs mód és lehetőség akár a folyamatos szellőztetésre, a levegő-légterület bármiféle tisztítására, cseréjére, feltöltésére, a nap fényének beengedésére és az energiák tudatos és folyamatos kiegyenlítésére, harmonizálására.
Továbbá, gyerek szobákba, irodába, hálószobába, meditációs terembe, kezelő helységbe, a saját oltárunkhoz...

A poszterek mikro és makroszinteken egyaránt, semlegesítő, feltöltő és kiegyenlítő rezgéseket sugároznak ki, a tér minden irányába.

A kristályok energiája, az Univerzum mindenütt jelenlévő és körülölelő Égi Szeretet és Fény Forrásból táplálkoznak, (mint mi emberek is és minden élőlény) mert közvetlen összeköttetésben vannak vele, és legyen az akár egy kép, egy érzés, egy szín az ásványokról, kristályokról, ugyanúgy, mint a Szent képekről, azok mindig, mindenütt ragyognak és sugároznak.

Itt is, Feng Shui szempontból, a ház, a szoba, a tér energiáit megváltoztatva, mind a 9 kristálykoponya képek, minden bágua területre elhelyezhetőek, valamint nagyobb hatás elérése érdekében, egymással is kombinálhatóak. (Érdemes kipróbálni!)

Egy kép a falon, bármilyen legyen is az, nagyon meghatározó energia minőséget vetít ki a térben, mind arra az egész helységre, mind az ott tartózkodó emberek életére vonatkozóan.

A Feng Shui bágua képek, tér - képek ugyanúgy működnek a természetüknél fogva, a tiszta elementáris erejükből adódóan, mint a szimbólumok, mandalák vagy szent képek. Emelik a tér rezgését, harmonizálják és összehangolják a különböző energiaminőségek fajtáját, fényt, szeretetet és tiszta rezgéseket áramoltatnak folyamatosan, és megszüntetik az elementárok és más alacsonyabb frekvenciák sugárzását és létezését.

Amit látunk, magunk előtt látunk, az nemcsak hogy folyamatos hatással van ránk, de azt jobban valóságosabbnak „hihetjük", mint amit nem látunk olykor. Ebből kifolyólag, az emberek nagy része sajnos hajlamos csak azt hinni, amit lát. Tudatosan és jól kell megválasztanunk minden egyes képet, festményt, ábrát, posztert vagy bármit is, amit kiteszünk a falunkra, mert ezzel mintegy láthatatlan engedélyt adunk annak az energiának, hogy megnyilvánuljon és életre keljen a térben, hatva az ott élőkre, tartózkodókra és befolyásolva a tudati – érzelmi, gondolati és mentális érzékeinkre, szintjeinkre.

Akár Energia – képeket vagy akár Fény – képeket szeretnénk használni bárhol a lakásban, munkahelyen, egy szobában, vagy többet is egy egész épületben, a legfontosabb az, hogy megérintsenek a képek bennünket.

Ugyanis, minél több érzékszervünkkel tudunk kapcsolódni egy adott energiaforma, szín vagy energia minőség felé, annál jobban vagyunk képesek azt integrálni, elfogadni, beengedni, megnyílni felé, és annál jobban tud nekünk is segíteni a pozitív információs rendszerével. Minél közelebbinek érezzük, annál nagyobb mértékben engedjük megelevenedni, megnyilvánulni a térben.

A Feng Shui képek, Energia képek úgy működnek, mint a tükrök.

Ahogy újra és újra szemeinket oda vonzza, lelkünket simogatva, feltölt nyugalommal és mintha önmagunkat látnánk benne, nekünk szóló üzeneteket, információkat és érzéseket ébreszt fel a szívünkben.

Van, aki nehezen tudja elképzelni magát amint egy Angyallal, egy Égi Segítővel, vagy egy Szent Szellemiség jelenlétével találkozik, vagy kommunikál, mert ezek nem „látható" dolgok, csak érezhetőek. Még nehezebb olykor saját magunkra is Angyalként gondolnunk, és Isteni minőségében, fényében és ragyogásában felfognunk. Pedig, ezek is mi vagyunk valójában.

A Kristály képek minden egyes emberből más és más érzést, gondolatot, emléket és valóságot érintenek meg és hoznak elő, átrezegtetik az aurális rétegeinket a saját gyógyító energiájukkal attól függően, hogy kinek éppen mire és hol van a leginkább szüksége. Csendben megnyitják a belső érzékeléseinket és a lelkünk kapuját, hogy általuk is Önmagunkra ébredhessünk és emlékezzünk, hogy az utunk merre is folytatódik tovább...


A tér energiái miért hatnak ránk ilyen erővel?

A hatás törvénye ez. Minden mindennel összeköttetésben és kapcsolatban áll egymással, mert minden egyes atom molekula ugyanazzal az elemi tulajdonsággal és reakció mintával rendelkezik, akár a Földben van, akár a testünkben van, akár a csillagok méhében van.

A tér egyik legerősebb és legmasszívabb energiáit a lakásunkban, házunkban találhatjuk, ezek a falak. A falak és az általuk behatárolt – kialakított helyiségek, képletesen és szimbolikusan olyanok, mint a testünkben lévő belső szervek rendszere, akár funkciójukban, akár elhelyezkedésében. Az egyes helyiségek tisztán tartása ugyanolyan hatással van a hozzá tartozó szerv egészségi állapotára, mint fordítva.

A falak, amelyek oltalmaznak, biztonságot adnak és behatárolnak, elszigetelhetnek, elkülöníthetnek, de védelmezhetnek is bennünket. A földi életünk szerves részei, szinte mondhatni, hogy a mindennapjaink egyik legfontosabb meghatározó földi elemei.

Falak, amik körülvesznek minket, akár egy teremben, egy szobában, egy házban, egy nagyobb építményben, vagy akár egy városon belül. Online – a nap 24 órájában „sugároznak" felénk, láthatatlan jelekként, kódként, programokként és befolyásoló erőként adunk helyet nekik az életünkben, tesszük ezt tudatosan vagy tudattalanul. Ha pedig több időt töltünk közöttük, mint amennyit szeretnénk, akkor érdemes és hasznos az energiákat tudatosan is a mi szolgálatunkba állítanunk, és egy –két praktikus tanácsot meghallgatnunk és elfogadnunk.

Hogyan képes megváltoztatni a tér energiáját és alaprezgését egyetlen kristály?

A kristályok és ásványok a természetükből adódóan, a legfinomabb energiákat hordozzák és tárolják magukba, a legtisztább fényhullámok találkozásának a páratlan földi gyümölcse, a legmagasabb frekvenciájú rezgéseket fogadják be és sugározzák szét a térbe. A puszta jelenlétük és létezésük is a tökéletességet, a teljességet és az időtlenséget tanítják nekünk. A Földanya teste tel van különböző csodás és gyönyörű kristályokkal, kristály barlangokkal, kristály hegyekkel, kristály kapukkal és mezőkkel, ami mára már egyre nagyobb mennyiségben, egyre újabb fajtákban és páratlan tisztaságban látnak napvilágot.

Ez a jelenség ritka az Univerzumban. Égi Segítőink és Vezetőink, akik velünk együtt ők is a Földanya őrzői és a Kristályok Őrei, többször mondták már, hogy a Föld szárazföldi területei egy napon csakis kristályokból áll majd, és akkor a Földet már Kristály Földnek nevezik...

Kristályok születnek lent a mélyben Gaia testében, így segítve a földi rezgések emelését, és minden élőlény létezését.
 

KRISTÁLYPOSZTEREK 

A kristály poszterek ára: 500 Ft.
Mérete: 31 x 47 cm 

fstkvarc    

füstkvarc

hegyikristly   

hegyikristály

karneol   

karneol

ametiszt msolata

ametiszt

 

Akár érzékeljük ezeket a finom frekvenciájú rezgéseket és energiahullámokat akár nem.

Mindez működik, történik és valósan létezik, minden pillanatban!

A kristályokat kibányásszuk, feldolgozzuk, megmunkáljuk, majd formára, méretre és szakrális alakzatra csiszolva újra a földbe visszahelyezzük, kisebb – nagyobb szertartások közepette, hogy olyan területekre, energiapontokra és helyekre kerülhessen Fény, ahol a Földnek tisztulnia, gyógyulnia, regenerálódnia és emelkednie kell. Így segítjük egymást a közös fejlődésben, emlékezésben és átlényegülésben.