Meditációink

angyal1A csakra meditációk egy egymásra épülő, folyamatos energetikai tisztító, semlegesítő, feltöltő és harmonizáló meditáció- lánc összessége, ami az alapcsakrától (gyökércsakra) kiindulva, a koronacsakrán át, a 8-as csakra , illetve a 12-es csakra energia központjainak a behangolásával végződik.

Mind a páros és mind a páratlan csakrákat külön – külön, és együtt is áthangoljuk egymással és a teljes csakra – lánccal is, hogy az egész energetikai rendszerünkkel tudjunk kapcsolódni a Felsőbb Valóságokban és a Fény Dimenzióiban levő Kivetüléseinkkel.

Az ezekben az energia központokban őrzött, hordozott, és a múltból lerakódott energetikai sérüléseket, hiány-mintákat, alacsony energiájú programokat, működési rendszereket, kódokat és információkat mossuk át, fényesítjük át, írjuk át és transzformáljuk át ezekről a területekről, a színek erejét, a Színek 7 Őrzőjét és az Élet Istenét: AHORAGASAH-t segítségül hívva.

A csakra meditáció sorozat, egy igen intenzív, átfogó és mélyebb rétegeket megmozgató kétnapos tanfolyam, ami sok esetben egy sikeres sorsfordulást, életfordulást – átfordulást eredményezhet.

Minden esetben, azoknak ajánljuk, aki valóban úgy érzik, hogy végig tudják ezeket majd csinálni, a felemlő – felkavaró, ám annál nagyobb belső kincseinket ébresztő és aktiváló meditációs láncolatot.
Nagyon szép, mély és valóságban megélt, különleges, a 7 csakrának megfelelő csakrameditációnk van, amiben az Ősi Fénysugár Őrzői egyesével jelennek meg teljes mibenlétükben, tiszta energiájukban és a színek erejében.

Minden Ősi Fénysugárnak tudjuk a nevét, hiszen Általuk érkeztek meg és születtek meg ezek a Csakra - Meditációk is, több mint 6 éve már. Amikor meditációban a nevükön szólítjuk őket, akkor történik meg az igazi belső Találkozás, egy Fényvillanás, egy éteri összekapcsolódás és a kezdődik meg egy időtlen gyógyítás is a testben...