Szellemgyógyászat

A szellemgyógyászat alapvető törvényeit és íratlan szabályait alkalmazva, itt is minden esetben, az egyén Felsőbb Énjével együtt, közösen működve, és hangolódva tárjuk fel a szellemi szintű –gyökerű problémák kiváló okait és azok tüneteinek jelentkező hatásait. Az egyik legfontosabb és legnagyobb probléma ma, a felfogás és megértés hiánya, illetve ennek a képességnek a gyengesége.

A szellemi szinteken való tudatos fejlődésnek és erősödésnek az egyik alapvető, meghatározó pontja a kommunikáció. A kommunikáció, egy eszköz, mely közvetíti a külső-belső csatornáinkon át, az információk áradatát, szabályozza és létrehozza az energia körforgását. A kommunikáció könnyedsége és szabadsága, lemérhető a szellemi éberség és nyitottság tulajdonságainál.

Amennyire nyitottak a belső csatornák, annyira képes az ember, a magasabb síkokról érkező információk, gyógyítások és tanítások befogadására.

 

buddha gold-_msolataLépésről – lépésre, tudatosan átbeszélve és feltárva egy-egy probléma keletkezését megkeresve. Lehet az, ez életből eredő, vagy akár bármely előző életből eredő is. Ilyenkor előfordul, hogy az információk és az érzékelések, tudatosan is átlépik az idő és tér háromdimenziós határait...

A regenerálódás és a végleges gyógyulás, egy folyamat, amit sem nem lehet siettetni, sem nem lehet erőltetni. Vagy készen áll erre valaki, vagy nem.

De érdemes megjegyezni, hogy mindig olyan adott problémáink és feladataink vannak, amiket „elvileg" képesek vagyunk megoldani itt és most úgy, ahogy vagyunk.
Ehhez nélkülözhetetlen a tiszta szándék, a kitartás és a szorgalom.

„ A jót nemcsak tenni, hanem akarni is kell!"

 

 A szellemgyógyászati kezelés kb. 3-órás, attól függően, hogy ki mennyire tud megnyílni és együtt dolgozni a Felsőbb Valóságok képviselőivel, Szellemi Vezetőivel és a Csillagcsalád tagjainak csoportjaival.

Mindenképp érdemes akkor jönni, ha az ember valóban úgy érzi, hogy egy-egy feladatával elakadt és segítségre, iránymutatásra van szüksége, akár lelkileg-szellemileg, vagy fizikálisan is.
A lélekgyógyítás és a szellemgyógyítás szoros összefüggései és egymásra hatásai miatt, tulajdonképpen nem lehet különválasztani a két területet egymástól, mert a tartalom és a forma, mindig kéz a kézben jár egymással.

Általánosságban elmondható, hogy azok, akik többet használják a bal agyféltekéjüket, (és nem élnek a jobb agyfélteke értékeivel) azoknak elsődlegesen a szellemgyógyászat, akik többet használják a jobb agyféltekéjüket, (vagy gyengébb, fejletlenebb a bal terület), azoknak a lélekgyógyászat oldaláról kellene közelítenie a megoldásokhoz, gyógyuláshoz.

Ha valakinek a problémája lelki, érzelmi szintű típusú és tulajdonságú, annak mindig ugyanúgy megtaláljuk a tudati-szellemi szintű „analóg" párját is. A kérdés az, hogy honnan, melyik irányból vagyunk képesek elfogadni a segítséget, együttműködni és belátónak lenni a félreértéseinkkel...
A hatás-ellenhatás elvei és törvényei alapján, tehát a lélekgyógyászat ugyanúgy hat és orvosolja a szellemgyógyászatot, mint fordítva!
A szellem gyógyításának a legfontosabb alap lépése és része, hogy azon téves, hibás és félreértésekkel teli szemléletmódunkat, látásmódunkat és hitrendszeri működésünket változtassa meg, amikben ezidáig éltünk, hittünk, nevelkedtünk és elfogadtunk.

A szülői mintáink és a társadalom kollektív tév hiedelem rendszerei, magatartás és a „helyes" életfelfogási normái, mind-mind tartalmaznak olyan gyenge tudatossági mintákat, amiből automatikusan ered az emberiséget nyomasztó fájó berögződések, makacs rugalmatlanságok, törékeny merevségek...

 

A szellemgyógyászati korrekció ajánlott:

gyogyito Buddha- önismereti, önértékelési problémáknál,
- bizonytalanságnál, döntésképtelenségnél,
- téves-önkorlátozó hiedelmek, felfogások és elképzelések korrekciójában,
- a hozott szemléletmód és hitrendszeri minták, elemek tudatos felismerésében,
- a tudati szinteken való megrekedésnél,
- a szellemi erők, képességek és tulajdonságok helytelen alkalmazásánál, használásánál,
- a merev gondolati, a csacsogó elme gondolati körforgásának megszüntetésében,
- már kialakult berögződések, rögeszmék és nézetek átformálásában,
- a szellemi szinteken lévő rákapcsolódások, negatív energetikai szálak oldásában,
- a külső befolyások és manipulációs rendszerek megszüntetésében,
- a magasabb tudatossággal, képességekkel bíró lélekrészeink integrálásában, visszakapcsolásában,
- szellemi képességeink és értékeink fejlesztésében,
- a gondolatok és a tudat határainak kiszélesítésében, kitágításában,
- a tudati-szellemi szabadság megértésében és a tisztán gondolkodás elsajátításában...

 

A Szellemgyógyítás módszerei:

angyalka- A tudatosság erejével
- Egy szellemi gyógyító Imával
- A Fény választásával
- Lélekrészek mentésével
- Kozmikus Szimbólumokkal
- A Felsőbb Énnel való összekapcsolódással
- A Lélek alapvető szabadságának az erejével
- Gyógyító Mantrákkal
- Önvalónkra ébredéssel
- Speciális oldó szövegekkel
- Tiszta megerősítő gondolatokkal
- Az éber jelenléttel és az érzelmi - szellemi szintek felszabadításával
- A múlt terheinek oldásával és régi történések felülírásával
- Pecsétek, kötések, szövetségek, fogadalmak és elkötelezettségek oldásával
- Gyógyító - tisztító kódolt gyertyákkal
- A Csillagcsaládtagok kapcsolódásával, áldásos Szeretetével és jelenlétükkel
- Intergalaktikus és Felemelkedett, Isteni minőségű Lélekrészeink integrálásával...
 
 
A kezelés időtartama minden esetben egyedi és személyes (telefonos/személyes)) beszélgetésben egyeztetjük.
Szellemgyógyászati kezelésre/korrekcióra/oldásra bejelentkezés szükséges!

Laczkó Pál - Laymoore
+36 20 439 5659