Programok

spiralEgész napos Spirituális I. Alaptanfolyam I. része - Laymoore-féle technikákkal

Sok elmélet, gyakorlat és gyógyító meditációk! Az egész napos Alaptanfolyam előnye, a részletesebb és átfogóbb technikák elsajátítása, mélyebb gyógyulások, kristály- meditációk és jóval szélesebb rálátás biztosítása a saját élethelyzeteinkre, ok - okozati összefüggésekre és a megoldó kulcsok alkalmazására!

• érzelmi feldolgozások menete, folyamat és rendszerezése
• a szív ébredésének Misztériuma, szívképességek tisztítása és erősítése
• a megkülönböztetés képesség tudatosítása a Felsőbb Énnel való kapcsolódás által
• ok-okozati összefüggések, a vonzás hatalma és egymásra hatások ereje a mindennapokban
• félelmek és traumák kezelése és oldása, a múlt energiáinak lezárása és elengedése
• védelmi rendszerünk tudatosítása, építése és működtetése az Élő Szereteteneriga kiáramoltatásával

Az ezotéria alapjaitól, alapfogalmaitól és területeitől indulva, egymásra épülő részletes elméletekkel és tisztító/feltöltő Kristály- és Csillagenergia gyógyító meditációkkal teli az Alaptanfolyam. Minden Meditáció tisztít, felold, aktivál, harmónizál, feltölt és tudatosít valamit, ami egyénenként változik, de mindenesetben legalább még 7 napon keresztül dolgozik bennünk...

A meditációk nagyon fontosak és nélkülözhetetlenek a gyógyulásban és a változtatásban, hiszen mindezek által érjük el és tapasztaljuk meg a folyamatos megtisztulást és fejlődést, a testi-lelki és szellemi rezgésszint emelkedést, az átlényegülést, a régi működési körök átírását, az újak behangolását, valamint a hétköznapokban az élethelyzetek könnyebb kezelhetőségét. Továbbá a meditatív állapotokban stabilizálódnak és fixálódnak az átírt kódok és az áthangolt programok a legjobban, végérvényesen és maradandóan! Ezeket nem lehet Bétában, azaz a hétköznapi rezgésszinten ezt megvalósítani!

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!
LACZKÓ PÁL - LAYMOORE

TEL: + 36 20/ 439 5659

Helyszín: HARMÓNIA PALOTA  - YBL - KISTEREM
Cím: 1088. Budapest Múzeum utca 9.
Időpont: 10.00 – 18.00
Részvételi díj: 18.000 Ft