Programok

generáció Egész napos elmélet + gyakorlati technikák és mély gyógyító meditációk

Már a fogantatás pillanatától kezdődik el az Anya és az Apa sejtszintű örökletes mintáinak, kódjainak és programjainak a befogadása, minden szinten. Ugyanezen láthatatlan törvények szerint kapjuk meg, születünk bele és hatnak ránk, a szülők fizikai testéhez kapcsolódó személyiségbeli jegyek, reakciók, vonások és tulajdonságok, örökletességek, amiket eleinte tudattalanul viselünk, éltetünk és élünk tovább, majd később (egész életünkben) lehetőséget kapunk mindezek pontos felismerésére, tudatosítására és megváltoztatására.

Nagyon fontos tisztán látni ebben, hogy ki kinek is a szerepét játssza és várja el a másiktól, és mi valójában miért is olyan véleményekkel, hozzáállásokkal és szemlélettettel közelítünk az emberekhez, a kapcsolatokhoz, a munkánkhoz, az egészségünkhöz és magához az egész Élethez, ahogy.

Ezek olyanok rajtunk, mint a hagymahéjak, amit évről – évre felrakódtak ránk, egészen a megszületésünk pillanatától, és szorosan körénk rendeződtek évről-évre, évtizedről-évtizedre... Hogyan is adhatnánk a saját gyermekünknek Szabad Akaratot és Szabad Önkifejezést, ha mi sem kaptunk ezeket meg?! És hogyan adhatunk így bárkinek is tiszta Szabadságot és őszinte Elengedést?

Spirituális értelemben, minden ember alapvető Életfeladata a szülői-családi adok/kapok játszmák, szerepek, hitrendszeri és viselkedési minták oldása, felderítése, felismerése, átválogatása és az Önmagára találás! Így nemcsak hogy valóban Önmagunk lehetünk, Önmagunkká válhatunk, hanem rengeteg családi és generációs terheket, érzelmi- tudati láncokat, „idegen ösztönöket" és mintákat is megszakíthatunk és levehetünk végleg magunkról... így Életünk alapvetően más értelmet nyer!...

A meditációkat tartja: Laczkó Pál - Laymoore 

Időpont: 10.00 - 18.00
Helyszín: Larimar - Kristálykapu - Központ, Maglód Jókai u. 1.
Részvételi díj: 15.000 Ft