Programok

hanael

Meditációs Est 

Két gyógyító meditációban a külső és belső kommunikációs rendszereinket érintve (tisztán látás,  tisztán hallás és tisztán érzés) finomanyagi érzékelős-képességeinken lévő blokkokat szabadítunk fel, tisztítunk meg és fényesítnük át a Felsőbb Isteni Énünk és a saját SzívAngyalunk segítségével.

Gyógyító kristályok érintésével, aktivációjával és stimulálásával az éteri érzékelésünk (a szív és az elme tudatosságának egysége) megnyílik, kibomlik és felerősödik, majd optimalizálódik, amit a kunzit, a morganit, az apofillit és a herkimer gyémánt tiszta energiái, magas rezgései és kollektív- hatványozott hatása egyenlít ki és hangol be finoman, mindenkinél úgy, ahogy a saját energetikai rendszere engedi... A torok- csakrában, fülekben, korona - csakrában, csecsemő- mirigyben,  Ka- csatornában és a szívben érzett gyengéd vibrálások, erintések, meleg hullámok és rebegések a természetes jelei, a gyógyulásnak és behangolásnak!

Második meditációban a Plejádok csillagai közé emelkedünk a 7. dimenzióba és központ csillagára érkezünk: ez Alcyon. Itt várnak minket már az arany és gyémántszínű fényruhába öltözött alcyon-i Papnők (magenta fejdísszel és szimbólummal a homlokán), akik segítséget nyújtanak  és különleges gyógyításban részesítenek minket a különböző extrasens - képességeink, tiszta ösztöneink és intuíciónk helyes és megfelelő működésében.

Időpont: 18.30 - 21.00
Helyszín: Sóker - Kristály - Sóbarlang, VI. Mozsár u. 7.
Részvételi díj: 4.000 Ft

www.soker.hu