Programok

ltuszMeditációs Est sorozat - Solar-csakra 

Napjaink egyik legjobban igénybe vett energiaközpontja a Solar-csakra, melynek létezése itt a 3. Dimenzióban létfontosságú és nélkülözhetetlen. Sajnos az egyre erőteljesebben észrevehető, hogy elanyagiasodott világunkban ez egy igen domináns probléma is egyben...
Solár csakra optimális feladata, tulajdonsága, működése és felépítése mind-mind a személyiségünk tükörképe is egyben és a világ előtti megmutatkozó arcunk és énképünk megjelenése.
A külső hatások és az érzelmi energiák közel 75 %-a ezen az energiaközponton keresztül áramlik be és érkezik el hozzánk, ezért, mintegy egészséges szűrő funkcióval is rendelkeznie kell, hogy kiszűrje a befolyásoló, káros és manipulatív energia minőségeket.
A helyes és optimális működésnek köszönhetően, rendszeresen kell tisztítani és méregteleníteni ezt a területet, és a hozzá tartozó belső szerveket is, hogy megfelelő mértékben és arányban működhessen a hitrendszerünk, a személyiségünk, az önbizalmunk, a szemléletünk, az információk befogadási, feldolgozási és elraktározási képességünk.

Meditációban, az Égiek és kristályok segítségével oldjuk az olyan, innen eredő nehéz érzelmi töltéseket, mint az agresszió, a düh, a harag, az összeférhetetlenség, a ragaszkodás, birtoklás, versengés, féltékenység, becsvágy, önzőség, vagy éppen a félelem...

Segítőink és gyógyítóink lesznek ebben ma a Vénuszi, a Cassiopeia-beli és az Arcturus-i Csillagküldött Mesterek, Főpapok és Angyali rendek tagjai is.

Időpont: 18.30 - 21.30
Helyszín: Kristálysó- Barlang-Sóker, Bp. Mozsár u. 7.  
Részvételi díj: 3.500 Ft

www.soker.hu