Programok

blue architecture stonehengeEgész napos meditációs - aktivációs Gyógyító Nap a Kozmikus Energiák áthangolásának szellemében 

AZ ÖSSZERENDEZŐDÉS IDŐSZAKA KEZDŐDIK

Különleges átalakító és felkészítő időszak veszi kezdetét most, ami még mélyebb szinteken érint meg minket. A legbensőbb valóságunk tárulkozik fel, mintegy mérlegre helyezve a Lelkünk egészét. Egy nagyobb korrekciós ciklus is útjára indul, ami folyamatos lehetőséget és egy abszolút pozitív alternatívát tart elénk, ami a szív-döntés józanságát hivatott próbálni és megmérettetni.
Már küszöbön a Szaturnuszi erők, védők, őrők, őrzők és segítők is, akik a belső szinteken jelentkeznek és nemcsak személyiségbeli változásokat és átalakulásokat hoznak számunkra. Mai nap, CsillagTestvéreink a 7. 8. és 9.dimenzió fénysíkjáról érkeznek, elsődlegesen a Deneb (Hattyú), a Cassiopea és a Mintaka-beli (Orion)Csillagmesterek/Mesteri Szellemiségek, akik csodálatos gyógyításokkal és gyógyulásokkal várnak minket. Spirituális értelemben, akinek van bármilyen "Segítő" életfeladata az emberek, az emberiség és valamennyi élőlény felé, azok számítsanak egy "nehezebb", intenzívebb, "vizsgákkal" , próbákkal és felkészítésekkel teli időszakra, ami a köetkező évben fog igazásn tetőzni majd, mikor már mi is megharcoltuk a magunkét.
Aki eddig nem tudott volna róla, hogy van, most felszínre kerül ez is. :)

Minden Segítőt és Fénytestvért összekapcsolnak éterileg, kozmikusan és energetikailag is azokkal a Fényszellemiségekkel és Csillagtestvérekkel,  legyen bárhol is az Égen vagy a Földön, akiknek, ugyanaz vagy nagyon hasonló a feladatuk, így kisebb - nagyobb csoportokat alkotnak majd akár fizikálisan, akár más dimenziókban is, és a csoport energiát teljesen és tökéletesen hatványozottan tudják a feladatuk elvégzésére felhasználni és fordítani, mind éjjel és nappal is...

Rögtönzött probléma megoldások, váratlan és gyors beavatások, aha- élmények és megvilágosodás pillanatok, nagyobb információs mező és tudásanyag megjelenése és érkezése a 10. Dimenzióból, kollektív gondolkodás, egységben látás, Gaia újjászületésének, fel-készítésének és előkészítésének az egészben történő felfogásának és jelentőségének a felismerése várható ettől a naptól indulva, akár egyik napról a másikra. Mindenképpen sorsfordító erők vannak már jelen, belépnek és dolgoznak minden éber és tudatos ember életében.
A szeretet alapú, szívből jövő és tudatos teremtés azonnal manifesztálódik és fizikai teret/testet ölt...

 

Időpont: 10.00 - 18.00
Helyszín: Larimar - KristályKapu Fényközpont Maglód, Jókai utca 1.
Részvételi díj: 15.000 Ft