Lélekgyógyászat

kaMinden eseménynek, történésnek, képnek, érzésnek, színnek, illatnak, íznek, érintésnek és meghatározó átélésnek lenyomata van, nyoma van az auránkban, az aurális rétegekben, az energia mezőkben, a csakrákban, mellékcsakrákban, meridiánokban és kapukban, ami elraktározódik, mind a tudatalattiban, a Lélekpontokon, az Akasha terében és a teljes energetikai rendszerben is.
Legyen az pozitív, vagy nem pozitív. 
Ezek a lenyomatok élő - eleven érzelmi töltéseket, emlékeket és fontos információkat hordoznak és tartalmaznak, amiket a lélekgyógyítás során  ha kell átírunk, ha kell felszabadítunk, ha kell kioldunk, ha kell elengedünk.

Egy Lélekgyógyász nem feltétlenül csakis fizikai eszközökkel és fizikai szinten képes segítséget nyújtani, útmutatást adni és rámutatni/rávezetni az illetőt azokra a lelki-érzelmi területre, pontokra, ahol a sérülései vannak, ahol a nem helyesen lefordított tapasztalásai miatt alakultak ki a testi problémái. Egy Lélekgyógyásznak részben vagy egészben azonosulni kell tudni kicsit a másik Lélek egészével, átérezni azt a pontot, ahol az illető elakadt, ahol éppen az érzelmi fejlődésében tart, meglátni és felismerni a másik Léleklánc sorozatában azt a gyenge lánc szemet, ami a szakadást előidézte, ahol korrekció, újra építés, feltöltés és stabilizálás kell...

A test nem hazudik. Senkinek a teste nem hazudik. Ez az egyik legőszintébb közeg és színpad, mert megjelenít mindnet, ami a mélyen, legbelül van. Bárminemű kibillenés, deformitás vagy sérülés a lélekben vagy szellemben vagy a belső dimenziókban ha keletkezik, az a testre azonnal leképződik és megjelenik. Az érzékeny Lélekgyógyász már az első találkozásnál is, minden szó nélkül már a test jelen kinézetéből, a testtartásból, egy kézfogásból képes visszakövetkeztetni a Lélek és a Szellem éppeni állapotára, illetve a személyiség és hitrendszer fajtájára, illetve a probléma gyökerének mely területen való keresés elindulására.

 

Egy – egy érzelmi területünk, ahol blokkolt energiák vannak, úgy néz ki, mint egy összegubancolódott fonal gombóc, ami elvesztette eredeti fényét és csillogását, az elakadt vagy megszűnt energiaáramlás miatt. A lélekgyógyászatban ezt/ezeket a gombócokat keressük meg, körbeöleljük végtelen gyengédséggel és szeretettel, és lassan, finoman kihúzzuk, kisimítjuk teljesen.

Így, végeredményként, egy fénnyel teli folyamatos, erős, rugalmas és sugárzó fényszálat kapunk, amely újra összeköttetésbe kerül, mind a szívcsakrában keringő szeretetáramlással, beszövődik a Lélekpontok magasabb fényhálójába és manifesztálódik a Lélekközpont Egységes láncolatába, és összekapcsolódik újra a Felsőbb Isteni Önvalónk, és magasabb Fényvalóságaink belső kommunikációs és érzékelési csatornáinkba is.

Alapvető fontosságú a beszélgetés a lélekgyógyászatban, ami szinte olyanná formálódik láthatatlanul, mint egy őszinte, igaz beszélgetés – terápia, mely nemcsak a legbensőbb szentélyünkből kerül a felszínre, de a tudatalattiból is megnyilvánulásként kerül a felszínre.

A beszélgetések során ébrednek a felismerések, belátások és a mély megértések, a félreértsek gyökereiből eredve, amely, mint egy elzárt információs gömb, a hozzá tartozó érzelmi töltésekkel párosítva, mint a gyógyulás kulcsa jelenik meg bennünk és előttünk a térben, és határtalan nagy energiákat szabadít fel a blokkolt energia pályák, szervek, testrészek és aurális mezők területeiben.

A lélek gyógyításánál, mindig a páciens Felsőbb Énjével, a Lelki Vezetőjével, a Lélek Angyalával együtt, közösen dolgozunk, mindig engedélyt kérve, a különböző programok és kódok átírásához, aktiválásához, törléséhez, és mindig úgy, abban a formában, ahogy ő a legjobban el tudja fogadni, hozzá tud járulni a saját gyógyulásához.

Az erősítésénél, tisztításnál és stabilizálásánál, különböző eszközöket, testgyertyákat, csakragyertyákat, csengőket, mantrákat, kristályokat és esszenciákat használunk, mindig azt, amire szükség van, a legjobb hatás és eredmény elérésének az érdekében.
A lélekgyógyászati kezelések, mindig, minden esetben Szellemgyógyászati kezeléssel együtt történnek, hogy a tartalom és a forma, teljes egységet és érzelmi-tudati kiegyenlítődést teremtsen. De, mégis másképp kell megközelítenünk egy női lelket, egy férfi lelket és egy gyermek lelkét.

Lotus1 msolata
Komplex lélekgyógyászati kezelésekhez és szellemi oldásokhoz bejelentkezés szükséges!
Laczkó Pál - Laymoore
Tel: +36 20/ 439 5659