Lélekgyógyászat

oumA Lélek egy csodálatos dolog, az élő Fénysugár határtalan szivárványszínek sokszínűségével!
Megannyi szépség, gyengédség, emlék, érzés, tudatosság, erény, erő, energiaminőség, szín és végtelen holografikus tér összeségét rejti magában. A Lélek nem így születik, hanem ilyenné formálódik. A Lélek galaktikus, intergalaktikus és spirituális fejlődésétől függően, bármerre is utazik a végtelen és hatalmas Csillagóceánok mélykék tengerében, dimenzióiban és valóságaiban, folyton ismerősökkel találkozik...:)
Hiszen a Rész tartalmazza az Egészet. Minden mindennel összefügg. 

Amikor egy Lélek megszólít
Nagyon sokszor éltem meg és tapasztalatam azt, hogy más emberek lelke megszólít. Történt ez bárhol és bármikor, amikor fogadó képes vagyok tudatosan. Van minden ember lelkének egy alaprezgése, egy alap rezdülése, egy adott frekvenciája, egy adott/hozott szín kombinációja, egy sajátos hangja és egy tiszta kódokból és minőségekből álló érzésvilága. Ez a sok-sok felsorolt dolog valójában egy, amit fizikai szinten többfélének érzékelünk. Ez mind egy. Ha képesek vagyunk ezt a teljes valósának mondható holografikus mezőt megjegyezni, felfogni és megörökíteni, 'lefotózni' magunkban, egyszóval elraktározni, akkor azután bármikor és bárhol ezt a komplex érzésegyüttest elő tudjuk hívni magunkból és meg tudjuk jeleníteni. Megismerjük, felismerjük.

Ezzel magyarázható meg az a 'jelenség', amikor találkozik életében először két ember és azt érzik, hogy már rég ismerik egymást...igen, megismerik egymást a lenyomat miatt. Legyen ez akár párkapcsolati, akár szülő-gyerek, tanár - diák, vagy munkatársi kapcsolatban. 
Vagy pl. amikor egy magas lélekminőséget jegyzünk meg bármely előző életünkből, egy Isteni Minőséget, és jelen életben is találkozunk ezzel egy tiszta szakrális helyen, vagy meditációban, vagy jelenéskor, vagy valami kiváltja hirtelen. Ilyenkor ha érzékenyek vagyunk rá, akkor pontosan meg tudjuk nevezni hogy ki volt Ő; lehet bármely Arkangyal, Szent, Felemelkedett Szellemiség vagy CsillagMester, ez azt jelenti, hogy nem most találkoztunk vele először! Sőt, sok esetben azért jelennek meg nekünk, hogy emlékeztessenek minket ugyanezen szintű Isteni Részeinkre és sokszor segítik is az összekapcsolódást a magasabb saját Fénylényeinkkel...

Az is egy roppant érdekes dolog, hogy vannak emberek, akik érzékeny, élő és felébredt Lélekkel rendelkeznek, (akár idős Lélekkel) de a személyiségükön mindezek a tiszta vonások nem jelentkeznek, tehát inkább materiálisabbak, anyagi energiában erősek és szkeptikusak. Persze ez is egy életfeladat, fejlődési és karmikus dolog része hogy miért van ez az éles ellentét vagy szakadás olykor, a Lélek és a személyiség között, de ezeknél az embereknél azt tapasztaltam, hogy amíg a személyiség hárít, terel, elfojt és 'menekülne', addig a Lélek a 'hangosan kiabáló' személyiség mögűl némán vagy csendben áll és segélyt kérően néz és integet felém, segítséget vár tőlem.... nem egyszerű. Általában az idő meghozza a megoldást többnyire.

A testetlen Lelkek
Itt most azokra a még testtetlen Lelkekre gondolok, akik a majdani és leendő megszülető gyermekek lesznek. Ők is itt vannak a Földön, körülöttünk járnak - kelnek. Felemelő érzés és mindig megható számomra, amikor érzékelek ismerősöknél, barátoknál, pároknál vagy még szingliknél egy-egy kis lelket, akik már elkezdték a kapcsolódást akár évekkel előtte, részben vagy egészben a leendő valamelyik szülő Lelkével. A szerződés, amit kötöttünk velük nem újkeletű. Még a köztes létben írtuk alá velük, ki egyel, ki többel. Pontosan tudják, hogy mikor, miért, mire és hova jönnek! Azt is tudják, hogy azt a családod mi tartja össze (ha összetartja), milyen feladata és szerepe lesz benn, mit kell megtapasztalni és megtanulni velük és általuk.

Általában mindig az egyik félhez jönnek, ami azt jelenti hogy akihez jön, annak segít, a másikkal viszont karmikus lesz a kapcsolata. Ők érdekes mód már a földön vannak sokat körülöttünk, de mégsem a Lélek teljes valójában vannak jelen, hanem az inkarnálódó testhez viszonyulva sokkal kisebbek, gyerek testben mutatkoznak, kb. 3-5 évesnek látni őket.
Van, amikor már annyira várja már a földi megszületést, hogy felvette a feladatának megfelelően (választott vagy kötelező) az elsődleges nemleges tulajdonságokat és leendő megjelenést is, hogy látni lehet a nemét, tisztán elmondható hogy fiú vagy lány lesz.
Persze rengeteg olyan eset van, hogy szerződés van az Anya Lelke és Gyerek Lelke között, de akár az Anya, akár a Gyerek mégsem vállalja fel, mégsem teljesíti a feladatát és akár az utolsó percben másként dönt...
Hát, ez nem biztos, hogy a Szabad Akarat! 

Komplex lélekgyógyászati kezelésekhez és szellemi oldásokhoz bejelentkezés szükséges!
Kezelés ára: 12.000 Ft / óra

Laczkó Pál - Laymoore
+36 20 439 5659