Csillagüzenetek

 • Kapcsolatteremtés és jövő építés Éve

Lelki – szellemi szinteken történő adás – kapás láncreakciója működik már most is, de jövőre ez tudatosabb formában történik majd. Minden, ami örömet, harmóniát, békét és szeretetet okoz, ezt tovább kell adni másoknak is. A legkülönfélébb lehetőségekben és módokban, ami egy körforgást végezve visszajut hozzánk mindaz az energia, amit kiadtunk, csak az ereje felhalmozódottabb, hatványozottabb lesz.

Jananda és Gabriel, globális lelki segítőink vezetőink, fáklyát hoznak és hordoznak körbe, mutatva az utat előttünk. A fáklya szimbolizálja az Isteni tüzet, a Fényt, az Isteni Megvilágosodást, a szellemi felébredést és egy újkor és időszámítás kapuját. A fáklya emlékeztet, a léleklángunkra is, mely része a Teremtőnek és a Mindenségnek. Tudatosítja bennünk, hogy élő láncszemek vagyunk, egy hatalmas Egységben.

• A tanítók Éve

Az igaz tanítók köré tömegek állnak majd.(2010)
A tanítók cserélődnek, jönnek – mennek, ők is emberek, ugyanúgy tapasztalnak és tanulnak is. Az igazak, időtállóak, elsajátították már az alázatot, az egyszerűség, a megértés és a türelem lépcsőfokait is. Dolguk, hogy csoportokat, közösségeket létrehozva, felkeltsék az emberekben ugyanazt a tiszta, belső tudást és mestert, amivel a tanító is rendelkezik. A tanítók is tanulók, jó, ha ezt felismerik. Megmérettetésekkel teli év ez nekik, mert magasabb síkokon lévő Fénymesterek elmondásai szerint, ez egy vizsgaév is... Csakis a személyiség átnemesítésén keresztül mondhatjuk igazán: az ego feladása által lép ki, a tanító a tanítványok közül. Aki igazán képes mindezt feláldozni és elengedni, az kapja, meg a rendeltetett bölcsességet és az erőt, ezen feladatához. Az Isteni Tervekbe bepillantást engedélyeznek jövőre, ami azt jelenti, hogy kellő szorgalommal és hittel, a saját élettervünket is megsejthetjük, esetenként lesz egy-egy alkalom, amikor tudatosan módosítást is kérhetünk. Az Isteni Tervek manifesztációs hatása, lehetővé teszik, a Kozmikus Rend genetikai, globális sejtszintű felébredését az emberekben. A sejt memóriát több szempontból és oldalról lehet majd gyógyítani. Tudatosan, az Egységbe lehorgonyozva erőinket és létezésünk alapjait, kell kérni az interdimenzionális átkódolást egy magasabb egységes Lét kódjaira. A szeretet érzésének egy sokkal igazabb, tisztább és átfogóbb átélése várható, letisztult ereje kapukat nyit meg bennünk, ami automatikusan elteríti auránkat és környezetünket is. A belépési pontok pillanataiban, (amit érezni fogunk) ha mindent félretéve csak befelé és felfelé nyílunk, akkor belép a Fény az Életünkbe. Eközben, ahol a figyelmed, ott az energiád is. (Távgyógyítás)

• A változások Éve

A fizikai síkon lévő dolgok könnyen változnak, szinte maguktól.

Ha képesek leszünk félelem nélkül, csak spontán szeretettel lenni a dolgokhoz, tárgyakhoz, emberekhez, szemmel láthatóan érezhetjük a változásukat, átalakulásukat, anélkül, hogy elveszítenénk azt. Nagyon sok új ismeretek, tapasztalások és tanulások várnak ránk, (amit nem kell előre megítélni rossznak vagy jónak) legfőképp a rugalmasság és az elengedés terén. A külvilághoz való alkalmazkodásunk eredményessége attól függ, mennyire tudjuk szem előtt tartani belső jelenlétünket és belső szándékainkat.

 

• A kibontakozások Éve

(Ami egy-egyfajta egyesített színt, vallást is jelenthet.)

Fizikai szinten, mögé tudunk látni a dolgok összefüggésének és önvalójának, ha tisztán éberek és nyitott szívűek vagyunk. Pontosan látni fogjuk, hogy ki milyen álarcot hord, ki hol áll, ki mit választ vagy választott, mihez és milyen formában ragaszkodik. Mondhatnánk, az Önvaló megpillantása lehetővé válhat számunkra.

Sorsszerű találkozások, olyanokkal, akikkel egy csoportba tartozunk, egyfelé visz az utunk, talán egy azon feladaton dolgozunk. De nagy karmikus találkozások is várnak még ránk, amikor is megéléseket, tapasztalásokat, vagy bármilyen hiánypótlást kell megélnünk még.

 

• A bátorság, merészség és kockáztatás Éve

Folyamatos döntések, választások elé állítanak minket az Égiek. Számunkra új, ismeretlen dolgok, helyzetek, területek elindítására sarkallnak bennünket. Az Égi Erők arra ösztönöznek, hogy bátran ugorjunk fejest minden megvalósítható ötleteinkbe, tervekbe, kínálkozó lehetőségekbe, ne az eszünkre hagyatkozzunk, hanem a szívből jövő megérzésekre. Túl sokat ne gondolkodjunk, vágjunk bele, sőt ha kell, kockáztassunk! Még akkor is, ha nem látjuk a következő lépést, bátran hittel és lendülettel mindvégig egy benső örömmel haladjunk előre.

(Aki mer, az nyer. Aki nem mer, az nem nyer!)
Ezzel egy új esélyt adhatunk önmagunknak, továbbá ily módon tudunk újra visszakapcsolódni a Nagy Kozmikus Energiakör mozgásába, lendületébe. Gyors döntések - gyors megvalósulások!

• Az irányítás Éve

Egész évben módunk és lehetőségünk lesz rá, hogy gyakoroljuk a Felsőbb Énünkkel való tudatos kapcsolatfelvételt. A szükségét és a siettetést érezni fogjuk. Szerencsés, ha még 2007-ben sikeresen és véglegesen át tudjuk adni az irányítást, Isteni Önvalónknak. Szintén ez évben, aki valóban szeretné, megtudhatja, megkaphatja, vagy megálmodhatja az Égi nevét. Azt a Nevet, melyet a lehető, jelenleg elért legmagasabb égi szintek kapcsolódása következtében kapunk meg. Mint ismeretes, mindenkinek több Égi neve is van, melyek dimenziónális és holografikus létsíkonként változnak, vagy változhatnak.

Majd, ezt követően így kell egymást hívni. A szavaknak, betűknek, hangoknak új értelmük, információjuk lesz, ezáltal egy teljesen új – más kapu nyílik ki előttünk e téren. (2008 – 2010)
A legjobb fizikai megjelenítése az Önvalónknak az, ha itt és most hangosan és tudatára ébredve használjuk Égi neveinket, a pontos értelmét és jelentés tartalmát.

 

• A tiszta tudat, a tiszta szellem – szellemiség Éve

Fontos az elme folyamatos tisztítása, kontrollálása és felemelése a solar - csakrából, és a személyiségi szint visszafordítása a solar – csakrába. Ennek eredménye a tiszta tudatosság, a tudván tudás és a spontaneitás használata, alkalmazása. A szellemi egységesítés állapota révén, a tisztán gondolkozás és a tudatszintek, összekapcsolódása párosul. Az év második felétől, vagy az év végétől egyre többen tudni fogják a saját Isteni erényeiket, erősségeiket és érdemeiket. A felismerések által, azokat a területeket is megtudjuk, hogy e képességeinket, hol, hogyan és mikor kell használnunk, mind önmagunk és az emberiség számára. Lehetőségünk lesz megtapasztalni az időtlenség állapotát is, az úgynevezett fizikai időn át tudunk majd látni, hallani és érezni. Ez valóban így van, hiszen a Felsőbb Valóságok mértékegysége, az időtlenség. Összességében fogjuk másként érzékelni az időt és az időtlenséget. Ezek a fontos tapasztalások és élmények, tágítják tudatunkat és a szellemi szinteket, így az Égi erőkre, információkra, csillagkódokra és szellemi tanításokra sokkal fogékonyabbá és befogadóbbá válunk. Nagyon jelentőségteljesek ezek a tapasztalat szertevések, mert ezekre alapozunk és építkezünk a jövőben is.

 

• A Jelenlétek Éve

A mindenség és a teljesség érzéseinek tudatos megtapasztalása, az egyesülés, egybeolvadás érzéseinek globális átélésére lesz lehetőségünk.
Kisebb-nagyobb csoportok, közösségek jönnek létre, csoporttagok találnak egymásra és sorsbeli, lélekútbeli társakra is.

 

• Az elvonulások Éve

Eljön az idő, mikor késztetést érzünk, hogy kis időt egyedül legyünk. Csendben elvonuljunk a külvilágtól, és belső életet éljünk. Ekkor érhet a felismerés ereje, ugyanis megérzzük, hogy mennyien és kik vannak körülöttünk, miért és meddig kísérnek minket. Lehet, hogy 1 napra, 3-ra vagy egy hétre fogsz elvonulni, önmagad lenni. Ekkor nyílik ki benned az érzékeiden felüli érzékelés. Szinte kézzel foghatóan érzékelsz majd a térben, segítőket, tanítókat, angyalokat és az Égi Családtagjaid jelenlétét is. Ilyenkor lehetőség nyílik mindig a magasabb dimenziókat (6, 7, 8, 9,) pillanatokra vagy percekre megérezni, átnemesedni, egy fényspirálon a csillagtérbe kiáramlani Önmagunkban, egy belső egység állapotaként, a szeretetteli üresség érzésében kiteljesedni.

 

• A nyitás Éve

Lesz erőnk és lehetőségünk, valamint kapunk engedélyt, hogy eme Isteni eredetű fényünket másokkal is megosszuk úgy, hogy segítünk az elfogadásba és a megnyílásba. Az idő is elér néha majd olyan pillanatokat, hogy automatikusan felnyílnak az emlékezés kapui, a tudás kapui és a csillagfényű – lét kapui is, amelyek évezredek és évmilliók óta nem tudtak.

Az idő síkok egyre jobban elvékonyodnak, az asztrál síkkal egyetemben, aminek a következménye, hogy a 3. dimenzió és az 5. dimenzió között hasadék jött létre, ami nemsokára teljesen kettéválik, és

Elszakadnak egymástól. Ez a Felemelkedés folyamatához tartozó természetes állapot. Végső soron, a 3. dimenzió számára, sosem fog megszűnni az idő létezése, mert az a végtelenbe tágul.
A dimenzió váltások tapasztalását a jövőben tudatosan is átélhetjük, pár perc és másodperc alatt úgy fogunk köztük közlekedni, mintha az egyik emeletről fel mennénk a másikra. Sajnos lesznek olyanok is, akiknek fel sem tűnik semmilyen változás, átalakulás. Ők a megosztottság fizikai valóságát választották végcélul.

De aki a Felemelkedés folyamata mellett döntött, annak a méregtelenítések, böjtök, tudatos egyedüllétek és elvonulások, befelé hangolódás és belső figyelem legyenek az első lépéseik, hogy az Égi tiszta minőségű fényenergiát be tudja a testük fogadni, és transzformálni tudják a felébredő Csillagkódokat és Mester Kulcsokat.

A meditációk ereje, az imádkozások, a megtisztulási rituálék és az imaginációk fényhídként vezetnek és emelnek fel minket, az Isteni Szent Szellem szintjére.

 

• Az ültetés Éve

Ha jó az alapozás, kellő a bátorság és hit, akkor hamar meglesz a gyümölcs is. Az idő gyors manifesztációs képességének köszönhetően, ha ma fénymagot vetsz, holnap csodát aratsz. Létünk értelmezésének, tudatszintjeink tágításának és megnyitásának, Isteni bölcsességünk megnyilvánulásának, a Kozmikus Rend Törvényeinek felismerésének Éve ez.