Csillagüzenetek

Salyonaamh - Merchene 

omparamaSzívből remélem, hogy az égi üzenetek által mindenki megtalálja magának, a megfelelő időben érkező  szükséges  információkat, kulcsokat és válaszokat, amelyek a belső lelki támogatást, szellemi iránymutatást és egy világos-érthető útbaigazítást jelenthetik, akár a hétköznapokban vagy akár egy - egy sorsdöntő helyzetben is.

Az általam közölt információk, szóban íródott fényszimbólumok és anyagba simított-manifesztált csillagkódok eredete - üzenete és forrása olyan szellemi Mestereimnek és Tanítóimnak köszönhető, akik sok-sok év óta, napi rendszerességgel Életem és Életünk Részeivé lettek, tanítanak, üzennek, szólítanak, próbára tesznek, vizsgáztatnak, gyógyítanak és  oltalmaznak minket szüntelen...

Köztük van Sanat és Sananda Kumara, Raffael és Gabriel Arkangyal, Uriel és Michael Arkangyal, Jophiel és Hanael Arkangyal, Jézus, Mária, Mária-Magdolna, Quan Yin, Orin, Pio Atya, Merlin... teljes tudatossággal, tiszta szándékkal és őszinte szívvel hálás vagyok Nektek! 
MINDENÉRT!

De A Kapu mi magunk vagyunk!
Minden ember eredendően egy ragyogó FényKapu...
 

Salyone volt az első Égi Nevem, amit adtak a Szellemi Tanítóim nekem régen egy meditációban, kb. 2003-ban. Ez 'Fényadót' jelent. Akkoriban 'csak' átadnom, összehangolnom kellett az embereket a Fénnyel, az Égi dimenziókban levő részeikkel, Önvalójukkal és a Forrással. Ezután többféle jelenbéli kivetülésem nevei jöttek fel (delfin, csillaglény, kristály..) A következő Égi Nevet kb. 2009-ban kaptam Sanattól, ez a Salyonaamh, ez 'Áldásosztót' jelent. Minden egyes név, egy-egy dimenzióban gyökerezik, az egyik kapcsolódik a másikhoz és egymásba foglalják egymást. Mint egy függöleges tengelyű fénypont láncsor, ahol a szemek a dimenziók és a középső éteri szál a lélekláng. Tehát, ahogy haladok/haladtam a fejlődési spirálon egyre feljebb, úgy nyíltak fel különböző nevek, amik különböző feladatot is takarnak, képviselnek. Ekkor kezdtem el másoknak is segíteni ráérezni, megtalálni és felismerni a saját Égi Nevüket...
Ami publikus ma már és így, ilyen formában is felvállalható, azok ezek a Neveim. A többi még nem. 
Merchene az egyik 'legújabb' vers írómédium részem neve.
Mindegy melyik nevet és melyik aspektust látod/érzed, ez mind ÉN vagyok! :)  

Áldásosztóként főként gyerekeknek segítek. Nem én választok, nem én döntök hogy kinek igen és kinek nem, hanem szólnak és jeleznek. És sajnos nem minden gyeremeknek. Ez a Szent Háromság Áldása. Jézus és a Máriák ereje és energiája. Sajnos az emberek a katolikus vallás emlékeiből és tanaiból indulnak ki, ha meghallják ezeket a neveket és ezekhez a személyekhez és történeteikhez asszociálják őket. Kiindulásnak lehet hogy jó, de a multidimenziós önvalójuk igazságát ez messze nem fejezi ki. Ők Égi Csillagmesterek és Szellemi Felemelkedett lények mind, csak ott más a Nevük. :) A Szent Háromság Áldása az, amit ilyenkor egy gondolattal és egy érzéssel továbbítok a kis léleknek, hogy biztosítsa neki azt a védelmet, szeretetet belső kapcsolatot és tudatosságot, amivel ő egyszer Önmagára és feladataira ébred. Megkapja ezzel a megerősítést és a belső stabilitást, hogy bármilyen életkörülmények között éljen is most, ne tudják eltéríteni és befolyásolni ebben, tudatos Segítőként tudjon funkcionálni, amikor kell...

 

„Nem vagyok más... Mint Te, én is félig halandó vagyok, emberi érzékszervekkel és multidimenzionális érzékeléssel. Ha megáld minket az ég valamilyen velünk született képességgel, azt hiszem, bűn lenne nem élni vele... A tehetség adomány. Az adomány, élő képesség. A képesség, kegyelem és felelősség egyszerre... Természetes, hogy megteszek mindent ezekkel az eszközökkel, amit tudok, és segítek vele másoknak.
Ha már van pár Lélek, akiknek VALÓBAN tudtam segíteni bmikor és bmiben is ebben az életemben, visszaadni a hitet, az örömöt, a reményt, a fényt az életükbe és a szeretetet a szívükbe, akkor már volt értelme hogy ITT voltam és boldog vagyok."
Merchene - 2014.05.31.

 

Folyamatosan nagyon sok égi üzenet 'kering' a levegőbe, és egyre több érdekes információt kapok meg és érzek meg spontán bárhol és bármikor, amikor nyitott és elég tudatos vagyok. Hál 'Istennek az emberekbe is ébrednek ezek a belső kapuk és éteri csatornák, egyre jobban fogékonyabbak erre, (egyenlőre csak a saját életükre vonatkozóan) amiket többnyire ők ösztönösen élnek meg, sokuknak fel sem tűnik, hogy jó (tiszta)vevő rendszerük (antennájuk) van. :)
A késztetést én is érzem, hogy üljek le és írjam meg akár hónapra lebontva, akár negyedévekre előre, mindig az aktuálisat, hogy lehessen felkészülni rá, ahogy időm és kapacitásom engedi, közzéteszem és megosztom Veletek!
A következő történet is ilyen, hátha elindít vmit majd ez Bennetek..:)

 

2016.05.23. egy májusi nap...

Egy gyönyörű napos reggel, tudatos jelenlét, a 'csak vagyok' állapot gyakorlása és így munkába indulás... Éreztem, hogy ez a nap más lesz valahogy, mint a többi, de nem tudtam milyen formában. A buszon ülve és tao-ba nézelődtem, amikor egy anyuka babakocsival felszállt a második ajtón. Hmmm, kisbaba de aranyos lehet - gondoltam és akkor vettem észre hogy még rajtuk kívül másik két kisgyermek/babakocsi is volt a buszon. Ahogy teltek a megállók és nem éreztem különösebb 'munkát' a járművön, a gyerekek is jól elvoltak, már szállnom is kellett nemsokára le. Ekkor néztem oda tudatosan erre az anyára és babára először és messziről egy különleges színt, fényt és formát láttam felette a térben. Na, mondom ezt meg kell nézzem, mert ilyet még nem láttam. Gyors és halk léptekkel ott is voltam és kikerekedett szemmel hirtelen rámnézett a kis lélek. Nem sírt, nem nevetett, csak ült és tudatosan nézett, egyenesen bele a szemembe. (Mintha várt volna) Találkozott a nézésünk és a lelkünk - éreztem. Ebben a pillanatban jött, 'ismertem fel' és éreztem meg Őt, hogy ki Ő, a Lényét és Szellemét, hogy ebben a piciny testben mekkora hatalmas Lélek lakozik! Ugyanis Ő, Csenrézi (Avalokitesvara - a Könyörületesség Buddhája) egyik Fénymagja és sugara volt, női testben, aki majd felnőtt korában a szellemével és különleges képességeivel segíteni, tanítani fogja az embereket és az emberiséget összekapcsolódni egymással...
A megdöbbenésem, a meghatottságom, a mély alázat és csodálat kavargott bennem és ami ilyenkor általában lenni szokott, a könnyeimmel küszködtem. Igen sokáig. Alig tudtam leszállni a buszról, ösztönösen, szívem szerint ott helyben leborultam volna előtte, de nem mertem... Hát, ez nemcsak a hónap fénypontja volt nekem, hanem az évemé is - egyenlőre. :) Aznap az egész fejem, de leginkább a korona csakrám bizsergett és melegedett.  
Áldás és hála.
Azért megnyugodtam hogy jönnek a 'megmentők' is, akik jófelé tudják majd terelni a létezés és fejlődés útvonalát... 
S. 

 

 

2015. A Kecske Éve

goat A kecske éve 2015. február 19-én veszi kezdetét.
A kínai horoszkópban a kecske a Yin energia, a béke és a nyugalom szimbóluma. Ez az energia lesz alapvetően jellemző 2015-re, ahol a (külső - belső) harmonikus együttlété és a béke fenntartásáé lesz a főszerep. Végre elkezdődhet az „igazi" Lélek- gyógyulás időszaka is.
A mostani Kecske évében a Fa elem jelenléte lesz a legmeghatározóbb. A Fa elem minden nép kultúrájában a növekedést, fejlődés és a tanulást, a kiteljesedést, a stabilitást szimbolizálta. Ebből következtetni lehet arra, hogy mindezekkel az „utakkal" érdemes foglalkozni idén céljaink eléréséhez.

A Kecske évében több lehetőséget kapsz álmaid, terveid, vagy valamilyen benned születő kreatív csoda megvalósítására. Ehhez azonban le kell mélyen ásni, meg kell dolgozni ezekért a kincsekért. Ez az év MINDEN álom valóra válását segítő erőkkel teli, amit a bátrabbak, ha kihasználnak, akkor babérkoszorú a jutalmuk, akinek meg mégsem sikerül, az azért történt, mert nem merte mégsem meglépni és megtenni...
Saját ötleteid visznek majd előre, csak bízzál bennük. A régi tervek pénzügyi lehetőségekkel is kecsegtetnek, melyhez katalizátor lesz tudásvágyad is.

A kecske energiaminőség arra szólít fel, hogy az utunkba kerülő akadályokat fejlődési lehetőségként értelmezzük, és fogadjuk el - ezáltal már képesek leszünk legyőzni őket. Megtanít arra, hogyan jelöljük ki, ismerjük meg a területünket (érzelmi/lelki és gondolati/szellemi dimenziókban) és hogyan mozogjunk benne biztonságosan. Erőt és bátorságot ad merész ugrások megkockáztatásához, ha kell, úttalan utakon felfelé szökellve lelünk rá a helyes ösvényre, és arra buzdít, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból.
Megismertet egy magasabb rendű látásmóddal és a kozmikus törvényekkel: amit elvetünk, azt fogjuk learatni! Ahogy belül, úgy kívül is, ahogy nagyban, úgy kicsiben is!

A kecske szívósságot, kitartást és állhatatosságot közvetít felénk, amellyel célunkat a csapások és akadályok ellenére is el tudjuk érni.
Lesznek olyan időpontok, percek és pillanatok ebben az évben, amikor a kecske felidézi előttünk a betegséget, a halált és az öregséget, a test öregedését, akkor arra szólít fel, hogy nézzünk ezekkel farkasszemet, merüljünk el a mélyébe, ismerjük fel az Élet lényeges dolgait és fejlesszük ki igazi önmagunkat. Megtanít az ember útján haladni egyensúlyban és békében, a „fent és lent" között, a középúton...J

Ismerd meg magad, hogy céljaid eléréséhez, mire van szükség és mire vagy képes?
A kecske energiaminőség minden szinten hat ránk: bátorságot, hatalmat és erőt ad saját akaratunk, határaink megismeréséhez és gyakorlati alkalmazásához, teremtő potenciálunk finomításához és kihasználásához, mindig magasabb célból, cél által jelenik meg nekünk, bennünk és előttünk...

További fontos tanács még ebben az évben is, hogy figyeljünk egyre jobban befelé és fedezzük fel a belső gazdagságunkat, ahonnan teremthetünk és termékenyek lehetünk. Minden nemes értékünk, igaz erényünk és időtlen képességünk a szívünkben van, az egyetlen Középpontunkban van, a szívcsakra forrásából ered, itt szunnyad, őrződik és ébred.
M. 

 

 

2014. 09.21. Őszi Napforduló Napja - 

Egy sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb időszakba lépünk az Őszi Napforduló beköszöntével. Lesz idő végre kipihenni a nyár nyüzsgő és pezsgő élményeinek az emlékeit és kicsit lecsendesedve felkészülni az évszakváltásra, a befelé való tekintésre és építkezésre.  Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesz mozgalmas, érdekességekkel és újdonságokkal teli napok, hetek és hónapok ezek, hanem azt jelenti, hogy egy sokkal megfontoltabb, letisztultabb, koncentráltabb és érettebb tudással, tudatossággal tekintünk már magunk elé és az év vége felé...

Ezzel párhuzamosan, újra lehetőséget és időt kapunk az Élettől, hogy elkezdjünk átszerveződni minden szinten. A külsőre való fókusz pont áthelyeződik, minden eddigi tapasztalatot, tanulást és információt leegyszerűsítünk és összegzünk. Nyugtázva az új, kialakult vagy elért képességek, erények és érdemek meglétét bennünk, fontos, hogy készen álljunk a következő három hónap feladatára, a rendszerezésre.  Ez olyan, mintha egy hosszabb belső utazásra indulnánk el, ahová azokat a dolgokat, tulajdonságokat, érzéseket, tárgyakat, embereket és kapcsolatokat vihetjük csak magunkkal (tovább), ami számunkra hasznos, építő jellegű, szeretet alapú és biztonságos.
Ez az időszak különben is felhozza és felszínre emeli a mögöttes dolgokat és a mélyen munkálkodó erőket, legyen ez bármely életterületen is, minden „láthatatlan" létező előbb - utóbb „látható" formát ölt.
Láthatóvá válnak azok az energiák, erők és forrásaik, melyek mellettünk és melyek ellenünk dolgoznak. Látható lesz az Út, és azok az utak, melyek csak Útnak néznek ki, de valójában teljesen másfelé visznek...

M.
 

2014. Július - Augusztus

egyensulyLelki felszabadulások - érzelmi kötetlenségek hónapjai

...ez a nyári időszak a legjobb lehetőséget nyújtja nekünk a belső és mégis elsődlegesen a fejben történő átgondolások, átértékelések és változások meghozására.
Amint a gondolataink letisztultak és „világosan" látjuk már jövőbeli - közel jövőbeli terveinket és célravezető újabb és újabb irányvonalakat, elindul ennek egy érzelmi szintű olyan, mély átformálása, formálódása és hozzáigazodása, amire ezidáig nem volt példa.
A tudatosság a kulcsa mindennek!

Nagy erőkkel dolgoznak az Égi és különböző Csillagbéli (Uránuszi, Wega és Vénusz) csoportok a legtöbb (öntudatosabb) embernél azon, hogy már automatikusan is összesimítják, és nagy részben egyesítik a belső szinteket, a belső érzelmi és tudati frekvenciákat egymással, mert hiszen már valahol a legtöbbünk „élő" szívtudatossággal bír, (mégha ez csupán részben is működik még) és olykor - olykor ennek még nem vagyunk tudatában.

Ebből adódóan, javarészt már mindenki rendelkezik egy olyan (lelki/érzelmi) alap képességgel, hogy amit fejben  - tiszta szándékkal, nemes céllal és tiszta eszközökkel  - kigondolt, megálmodott, örömmel szeretne megvalósítani, létrehozni, és ez megegyezik az ő Saját és az Isteni Tervével is, annak a manifesztáció és az erre megadatott-megteremtett lehetőség nemcsak hogy automatikus lesz, hanem önműködő is!

Ezt már nem azonnali „karmának" hívjuk, (mint az idáig hirtelen megtörténő dolgokat kb. 10-15 éve) hanem azonnali teremtésnek, amikor is a két különböző struktúrájú energiaminőség, egy azon Élő Erőként és Tudatosságként jelenik meg bennünk és előttünk, a lehető legkisebb időegység felhasználásával...
Mindezt lefordítva magyarra és leegyszerűsítve földire, onnan fogjuk tudni meglátni és észrevenni hogy emberi terveink valóban egyezik a Szellemi Égi Tervekkel, álmaink valóban tiszta szívvel születnek-e és vágyaink minden síkon rezonálnak-e és szinasztriában állnak-e egymással, hogy mindez szépen és csendben, minden különösebb megfeszítés nélkül megvalósulnak.
Már maga ez a belső átalakító folyamat, a két energiaminőség találkozása és kiegészülése a testben, valamint lelki és érzelmi szinteken, hatalmas felszabadító erőként jelenik meg. Nemcsak mély átélések és elfojtások emlékei kerülnek felszínre, hanem ezzel együtt végtelen kötetlenséget él át a Lélek. Az igazi Szabadságot! Visszakapjuk a Szabadságunkat!

Ezzel több száz és ezer éves láncok, béklyók, kötelékek és szorítások hullhatnak le rólunk végleg és egy szeretetteli gondolattal ugyanígy felszabadíthatunk másokat is, visszaadva és visszakapva függetlenségünket a Létezésben, szabadságunkat az Egységben és hitünket a Teremtésben...

- Merchene -

2013.- aktuális Csillagüzenetei minden hónapban:

JANUÁR

Szivárvány Szeretet - OmyNatissa - tól
Helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed. Képzeld el, hogy fejed felett egy szivárványrózsa körvonalai bontakoznak ki.  Lassan ereszkedik le a rózsa majd a korona csakrádon keresztül, végig a gerincoszlopod mentén lágyan könnyedén megérkezik a gyökércsakrádhoz. Amikor innen megkezdi útját felfelé a rózsának mindig az a színe erősödik fel amelyik csakrát épp megtisztítja. Lassan emelkedik a szivárványrózsa egyre feljebb végül a koronacsakrádon keresztül kilép a testedből... Olvasd tovább... 

 

FEBRUÁR

Az érzelmek harmonizálására, lecsendesítésére és letisztulására van lehetőség ezekben a napokban (febr. 1-8), amikor is rendet és békét teremtesz tartósan a lelkedben. Második szakasza ennek a folyamatnak febr. 18-22-e között történik, amikor is Merkúri, Kefeuszi és Sziriuszi Mesteri Szellemiségek és gyógyító Főpapok jelenléte és intenzív tisztítása lesz érezhető elsősorban nappal, és az éjszaka folyamán is, ami olykor hangoskodással, hirtelen szókimondottsággal, énekelgetéssel vagy hangvesztéssel/rekedtséggel járhat...mindezek az érzelmi és hang kitörések ennek tudhatók be... Olvasd tovább...

MÁRCIUS

...még mindig vastag fal van az emberek nagyobb tömege körül, a személyiségük építette védelmi falak, mintegy tompa/tompító közeg, amivel körbevesszük a testüket. Ez egyrészt az elhatárolódást, bezárkózást és megosztást erősíti az emberben így, másrészt pedig elérhetetlenné teszi az éltető szellemi energiák és hasznos kozmikus információk természetes befogadását és áramlását az egész energetikai rendszerben... az elbástyázás, még mindig egy nagyon nagy probléma a hétköznapi életben.
Mintha mindenki (a közösségen belül is) egy külön kis világba élne egyedül, magára zárva az érintkezés, a kommunikáció, a kapcsolatok és közösség teremtés legkisebb próbálkozási lehetőségének veszélyét is kizárva... Olvasd tovább...

 

 ÁPRILIS

A hónap energiaminőségét elsősorban a Kos-csillagjegy markáns és határozott tulajdonsága határozza meg. A tűz elem koncentrált jelenléte az újrakezdés és a kezdeményezés lehetőségeit hozza el nekünk. A Kos –energia összeköt a szellem uralmának ismeretével, a manifesztáció erejével, a mentális erővel és a tiszta akarat irányításával. Egy láthatatlan hidat nyújt felénk, ami kiemel és kimozdít a szellemi síkról és átlényegít, alakot ölt a földi szférákba, a fizikai létben.
Amikor a végtelen Szellem hatalmas ereje Életre kel a formákkal teli Anyag világában...
Neptunuszi, Uránuszi, Wega-beli, Jupiteri és Merkúri Égi Segítők és Tanítók csoportjai vannak jelen ezekben a hetekben körülöttünk, akik azt sugallják nekünk, hogy ébresszük fel lelkesedésünket egy bizonyos régi/új dolog iránt, ami most a legjobban foglalkoztat minket, engedjük ezt növekedni, kiteljesedni, éltessük és tápláljuk saját szeretet-energiáinkkal és az így keletkezett hatványozott energiamezőt koncentráljuk és irányítsuk arra a bizonyos pontra, dologra, területre.... Olvasd tovább...

 

MÁJUS

- Elszakadás a régi bevált módszerektől

A májusi hónap nehézsége lehet  az a kegyelmi állapot és tapasztalási lehetőség az emberek számára, hogy valami újat kipróbálhassanak, megélhessenek és gyakoroljanak...
Az Égi Segítők ugyanis fejlettségi és érettségi fokunknak megfelelően egy olyan helyzet és „próba" elé állítanak, amikor is ki kell tudnunk lépni a számunkra megszokott és kényelemmel teli bevált világunkból és egy nagy lépést tenni egy eddig új de nem ismeretlen terület, vagy munka vagy életkörülmény felé.
Sosem hagynak minket egyedül és segítség nélkül, most sem. A nehéznek és félelmetesnek tűnő ÚJ megjelenése az életünkben azt jelenti, hogy készen állunk egy újabb lépcsőfok megtételére és elérésére, amihez már nagyon rég gyűjtjük az erőnket és a hitünket. Május közepétől indul látványosan ez az időszak, egészen Június közepéig, amikor is kissé háttérbe vonulnak a körülöttünk lévő Vezetők, Segítők és Mesterek és mint egy „önálló" életre termett gyermek, nekünk kell most elindulnunk és lépnünk és járnunk...

 

JÚNIUS

Elég nehézkes és döcögő időszakban járunk. Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy előre elterveztük és szeretnénk, nincs látványos változás, nem marad meg az öröm állapota tartósan, egyszer csak elakadunk és elveszünk a részletekben, közben pedig a lényeg mellett elsétálunk, vagy épp ki is kerüljük...Ismerős?

Általános értelemben egy igen erős kollektív manipuláció hatása van jelen, ez szinte az egész Magyarország területét érinti, kivéve egy-két kisebb területet....
A tudatunk, a tudatosságunk és a jelenbe való megmaradás képességét károsítják különböző éteri hatások és manipulációs erők,  legyen az ember akár hétköznapi, vagy akár ezoterikus. Ez már egyre megy. Népbutítás és tompítás miatt időről - időre elveszthetjük a lényeglátásunkat, a közép útvonalat, amin ezidáig jártunk, ami idáig fontos volt, amibe hittünk, és sokkal inkább hajlamosít ez az energiaminőség a leállásra, a lelassulásra, a jelentéktelen részletekbe való beleveszésbe és egy nem tudatos merengő szellem és lélekállapotra...Olvasd tovább...

 

JÚLIUS

A Fény Havában járunk...a Nap ereje most a legerőteljesebb...

A Rák - jegyében tartózkodunk 07. 22-ig. Érdekes dolgokat, fordulatokat tartogathat ez az időszak mindenkinek, hiszen központi helyen szerepel most ebben a hónapban a család és a szorosabb érzelmi kötelékek/kapcsolatok területe...
Előtérbe kerülnek a családon belüli szerepek, szerepcserék, a tudatosan vagy tudattalanul folytatott szerepjátékok, elvárások, megfelelések, segítő és gátló erők, valamint a függőségi viszonyok is.
A család, mint meghatározó és összetartó erő, kiindulási pont és egy testi - lelki - szellemi "éteri" alapcsomag, egy kész készlettár, amivel kezdhetünk valamit és ami ránk van bízva, hogy egy az egybe másoljuk és újra éljük, (mint ahogy a szüleink is tették)  vagy átválogatjuk és felülírjuk azokat a részeket és elemeket, melyet már ők is hiányosan kaptak a felmenőiktől anno....szabad-akarat...Olvasd tovább...

 

SZEPTEMBER

Mangalam bhagavan vishnum...nincs a MOST-nál jobb és kedvezőbb alkalom, amikor befogadod a Fény áldását!

Amikor a szívedben vagy, a szívedből élsz, cselekszel és érzel, a Mindensé örök fénye, mint védelmező égi éteri oltalom betakar és körülölel. Ne menj ela pillanat mellett...érezd meg ezt a fontos eseményt ami most belép az életedbe...az Angyalok megjelennek és körülvesznek Téged.

Az Ég most Veled együtt örvend, mert együtt vagy és együtt lehetsz azokkal, akik közé tartozol, akik a Te leki-szellemi gyökereid forrásai és eredői. A tanok, az ősi tanítások, áldások és bölcsességek átjárják és átszövik most a Te szíved fény-templomát is, a többi Testvéreddel és Lélekszikráiddal együtt. Így alkottok együtt közösen egy különleges kollektív szeretet-mezőt, fényhálót, amivel összekapcsolódsz időn és teren át.
Fogadd el az Isteni Erőt, mely Te vagy, ami Benned ragyog, Veled született, él és manifesztálódik most, a Teremtő ajándékaként... Örvendj a Szívedben!...Olvasd tovább...

 

OKTÓBER

Ne az elmédben keresd Önmagad!

Az elme problémái nem oldhatók meg az elme szintjén. Amint megértetted az alapvető működési hibát, valójában már nincs is sok megtudni- vagy megérteni valód. Az elme komplexitásainak tanulmányozása jó pszihológussá tehet, ám ez nem segít túllépni az elmén, ahogy az őrültség tanulmányozása sem elegendő az épelméjűség megteremtéséhez.
Már értheted a tudattalan állapot alapvető működését, ami nem más, mint azonosulás az elmével, ami a Létben gyökerező valódi én pótlékaként létrehozza a hamis ént, az egót...Olvasd tovább...

 

NOVEMBER

Légy éber és figyeld a jeleket! -

Amikor utazol, akkor természetesen hasznos, ha tudod, hogy hova mész, vagy legalább a körülbelüli irányt ismered. Azt azonban sose feledd, hogy az utazás során egyetlen ténylegesen valóságos dolog létezik: a lépés, amit éppen megteszel!
Ez minden, ami létezik.
Életutadnak van egy külső és egy belső célja. A külső cél az, hogy odaérj, ahova eljutni szeretnél, hogy elérd célodat, hogy teljesítsd, amit fölvállaltál, hogy ezt-azt megvalósítsd. Ez természetesen a jövővel kapcsolatos.... Olvasd tovább...

 

DECEMBER

A Fény Születésének havában járunk...:)

Ünnep, az Ünnepek között...Legyen minden Napod Ünnep, amikor nemcsak hiányolsz  dolgokat az életedből és kérsz vágyakozva folyton, hanem örülsz annak amid van és szeretettel a szívedben MINDEZÉRT hálásan, köszönetet mondasz.
Azt mondják a december a legsötétebb hónap...de a legsötétebb és a legmélyebb ponton túl már nincs egyéb, nincs más, mint egy robbanásszerű és hirtelen megjelenő  ÉBREDÉS! Ami valahol elrendeltetett...
Ez jellemző alapvetően a hónap szülötteire is a Nyilas-emberekre és Magyarországra is, mint Nemzettségre és mint Nemzeti Karmára is... Olvasd tovább...

 

 

2012. -Csillagüzenetei minden hónapban:

    JANUÁR

Az "új" év aktuális információinak folytatása, 2012-ben:  Sok elvarratlan szálat hoztunk magunkkal tavalyról, amiket most érzelmileg és lelki szinten mázsás súlynak érezhetünk. Ez a hónap hezéskesen indulhat sokak számára, mind fizikailg és szellemi szinteken is. Feljön az emberekben egyfajta belső zavarodottság, célvesztés, elbizonytalanodás, hiábavalóság és kisebb káosz állapot is.
Mintha olykor minden külső ok és tényező nélkül kihúzná valami a talajt a lábunk alól és váratlan helyzetekkel, döntésekkel és fordulatokkal találnánk szembe magunkat...  Olvasd tovább...
 

   FEBRUÁR

A kettősség

Ebben a hónapban a kettőség állapota mutatkozik meg mind érzeli és mind a szellemi területeken. Ez a dualitásban és a polaritásban lévő energiák aktívabb és erőteljesebb jelenlétéből adódik. Amilyen erős és bátor késztatést érzünk egy-egy bizonyos dolog végzése, indítása vagy lépése mellett, ugyanolyan intenzívitással jelenik meg az érzelmi vagy gondolati ellenpólusa is, a határozatlanság, bizonytalanság és tétovázás... Olvasd tovább...

   MÁRCIUS

"A felhők fölött mindig süt a Nap!"

A felhők, a mi gondolataink... :)
Ez a hónap az Áttörés lehetőségét hordozza magában, az élet bármely területén,mindenkinek ott, ahol feladata van. Minden ami nehézkes, kilátástalan és lassan formálódó volt Februárban, az ebben az időszakban, egyik percről a másikra megfordulhat és gyökeres változást hozhat.

Mindenki mellett ott van a Kegyelem Fehér Angyala, és arra vár, hogy egy őszinte - halk bensőséges pillanatban megérinthesse a vállunkat, felemelhesse a szívünket és átfényesítse a tudatunkat...
Folyamatosan kérni kell, nyitni kell, tenni kell, oldani kell és élni kell... Olvasd tovább...     
 

   ÁPRILIS

„Utazás a belső Valóságokon át!"

A jelenlegi életünk több ponton érintkezik és olykor – olykor egy aprócska pillanatra összekapcsolódik vagy a múlt beli életeink egyikével, vagy valamelyik parallel valóságunk jelenlétének egy mozzanatával. Ezt úgy tudjuk elképzelni, mint ahogy vannak a többrétegű kabátok vagy takarók, amiket össze lehet patentozni egymással több helyen is, - ezek is egy fajta Belépési Pontok - hogy időszerűen vastagabb vagy vékonyabb legyen, de az mind egy. Az élet automatikusan végzi megfelelő időközönként ezt az összekapcsolódást más kivetített részeinkkel, ami legtöbb esetben sajnos elkerüli a figyelmünket, az éber jelenlét hiánya miatt, de vannak olyan helyzetek is, amikor ezt a fajta „belső találkozást", egészen katartikusan éljük meg és tapasztaljuk meg...  Olvasd tovább...   
 

   MÁJUS 

 "Van egy időtlen és finom érzés a Szív - szintek Központjának mélyén, ami már nem szunnyad és nem felejt többé..."

Egy szó, egy kép, egy érintés, egy tiszta érzés, egy ismerős szempár elég lehet ahhoz, hogy egy teljesen "más" szeretetállapot szülessen, tudatosodjon, ébredjen fel és induljon Útra bennünk.... a Lélek Templomunk Fényszigetén...
Ez, az Örök Kozmikus Találkozások Szerelem Zenéjének a Tánca, egy Galaktikus Szívtánc a Létezés Ritmusában, mely minden Élőben ott rezeg hangtalan és észrevétlen.
Vajon ez az Égi Szeretet Jelenléte és a Földi Szerelem Beteljesülése?
Egyik sem és mindkettő....♥...Olvasd tovább...

 

   JÚNIUS

"...már nem kell térkép, mert a Csillagok vezetnek!"

2012.06.19.
Különleges napra ébredtünk!:)... nagyon gyengéd és egyben erősen aktív Napkódok érkeznek felénk, a Nap 6. és 7. dimenziós fényvalóságából, Magyarország egész területére. Ma a Nyári Napforduló előtti 3. napon vagyunk, ami az Ikrek-Újhold Csillagkapujának energiáival párosul. Kegyelem, öröm és üdvözülés!:)...Olvasd tovább...

   JÚLIUS

SZEPTEMBER

OKTÓBER

NOVEMBER

DECEMBER