Csillagüzenetek

                                                           2011. 12.12. Szakrális Időpont


 El MoryaTudatosan átélve, napról-napra minden szintet, az ember korrigálhat a sors írta szavakon és mondatokon. A jó szándék, a szeretet, az együttérzés és a béke az, ami most gyógyít mindent és mindenkit. Türelemmel, szeretettel és odaadással, a kódok átíródnak, a programok megszüntetnek, az alacsony energiák kioldódhatnak. Minden nap hálásnak lenni az Életért, a minket körülvevő emberekért, a meglévő tulajdonainkért...
Ez a 9 nap alkalmat ad arra is, hogy mind önmagunkban és kívül is le tudjuk győzni, az anyagi energiák irányító, károsan befolyásoló és minket vezető hatását, mind a gondolatainkban és az érzelmeinkben is. Túl lépni és túl látni az anyagon.

Lazulni fognak különböző fizikai szálak is, amelyek idáig erősen befolyásoltak, visszatartottak, megkötöttek, visszahúztak akár egy házhoz, egy munkahelyhez vagy városhoz, vagy egy bármely más tárgyhoz.

A 12:12 nemcsak egy ciklikusság végét, befejeződését, beteljesülését, hanem az Egység, az Egy állapot megteremtését, megtestesülését is jelenti mind bennünk és körülöttünk. így hullanak le majd rólunk azok a most még fel nem ismert fizikai terhek, amik a felszínességet és a szétforgácsolódást eredményezik jelenleg bennünk. Ráébredünk, hogy nem kell feltétlenül mindent birtokolnunk, magunkhoz kötnünk, tulajdonunkba kerítenünk és „bekebeleznünk", mert az már itt van bennünk, mint érzés és emlék. Ezt felismerve rengeteg haszontalan és sokszor fájdalmas (az elvesztésénél) érzésektől menekíthetjük meg magunkat.

A Földnek, a földön élő összes élőlénynek, így az embernek is, valamint az Univerzumunknak és a Galaxisunknak a 12:12 egy olyan kódolt fizikailag is átélhető célállomás, melyre lehetősége van, hogy jelen formájában elérjen.

Bennünk van sejt szinten, belénk van kódolva genetikailag a DNS-ünkben és dimenzionálisan is, a magasabb valóságok, így a 9. dimenzió létezésének a megtapasztalási lehetősége, és ehhez igazodva, a testünk fényszerkezetének és fénytestének a kialakulása és átalakulása is. Tehát, ez a lehetőség adva van.

Vagy élünk vele, vagy nem.

 Lady NadaEz a lehető legtöbb, amivel a Teremtő minket felruházott és megalkotott egyszer, és amit mi jelen létállapotunkban, a felébredő sejtemlékezetünkben őrizve és vezérelve, Lélekként és Szellemiségként, testben már elérhetünk. A 9 nap, 9 lépcsőt is szimbolizál. Talán elmondható, hogy az Ember/Emberiség egyik legnagyobb csodája és kegyelme, hogy megtapasztalhatja a 9. dimenzió fény és intergalaktikus valóságát, úgy hogy tudatosan halad felfelé, elindulva az első dimenziótól, egy belső fényspirálon át lépkedve, belső kapukon és valóságokon áthaladva, egészen a Végtelen Fények Tengerét megtapasztalva, a Fény Forrásának leheletét.

A 12-es szám, a szeretet 3 fő formájának a jelképe, a legfontosabb szakrális szám is egyben, mivel ez a szellemi szintű kozmikus teremtések száma. A 3x3-mas tér-idő teremtési kód alapú valóságtartalmat felváltja a 4x3-mas új teremtési kódokkal rendelkező energia mintázat. Ezzel egy új teremtési ciklus kezdődött már, melynek az új 4-es rendszer az alapja, ami magában hordozza a Kozmikus Tökéletesség és a Tér Teljességének az energia mintázatát is.

Arkangyali csoportok, Mesteri Szellemiségek, a 9. dimenzió Felemelkedett Fénymesterei, valamint a Galaktikus Tanács tagjai és Csillagküldöttjei vannak már jelen itt most is és segítik ezt az időszakot megtörténtetni és megteremteni a térben és az időrácson. Ezzel a jelenséggel, két spirális erőtér visszatér, összeér, ami két erős karmikus körnek a letételét és befejeződését jelenti. 2012-ig, minden kisebb és nagyobb spirális létkörök és Karma Körök lassan újra találkoznak, egybeolvadnak és a rájuk jellemző sajátos lenyomatú energiaminták végleg kioldódnak. Továbbá, 2012- ben, 3 nagy Világciklus közelít egymáshoz, térnek vissza a kiáramlásukba és zárulnak le.

Ebben a 9 napban minden számít! Nem az a fontos, hogy mit csinálsz, hanem hogy azt hogyan csinálod és hogyan éled meg és át! Milyen szívvel és milyen tudatossággal. Mennyire vagy tudatos, éber, figyelmes, koncentrált, segítőkész és nyitott a jelekre és a jelenlétekre. Nyitott kapuk és ajtók vannak melletted és körülötted., amik végtelen szintű információt és megoldást adnak neked. Kérhetsz, oldhatsz, nyithatsz, írhatsz, imádkozhatsz, teremthetsz vagy akár böjtölhetsz, azt tedd, amit belülről érzel, hogy tenned kell. És légy ott, légy jelen és légy benne az adott helyzet pillanatában 100 %-osan.

A 12-e és a 21.-e között is 9 nap van, ami azt jelenti, hogy ebben a 9 napban, megmutatkozik előttünk az életünkben elért, tudatosságunk és spirituális fejlettségi szintünk, valamint ezek még hiányos, gyenge részei is. Ami abban a 9 napban történik velünk, az történik velünk a közeljövőnkben is.

Ez olyan lesz, mint egy világos, érthető számadás és mérce. Lehet, hogy könnyen, egyszerűen és jó dolgok történnek majd velünk, de lehet, hogy nehezen, erőlködve, fáradtan és görcsös érzelmi merevségek közepette telnek ezek a napok.

Itt valóban majd megmutatkozik, lemérhetővé lesz, lesz életünk és utunk mely szakaszán, mely irányában és „jól" haladunk_e. Világossá válnak a tévutak, a tévhitek, a tévelygések a sötétben. Ez az együttállás mindezeket felerősítik bennünk és láthatóvá teszik nekünk. Minden, ami belül van, kívül mutatkozik, minden mi kívül van, befelé igyekszik. Ezt a történést, ha tudatosan, együttműködve és hárítás mentesen végig tudjuk csinálni, akkor egy különleges belső átalakuláson és ébredésben lesz részünk. Minden tekintetben ott lesznek a lehetőségek körülöttünk, hogy mit és milyen formában választunk.

Régen azt mondták: „Amilyen a január elseje, amit akkor, aznap teszel, azt teszed és olyan lesz az egész éved!"

(Mi most már a jövő évet, 2012 –t éljük!)

Ez most is elmondható: Amilyen lesz ez a 9 napod, olyan lesz a következő 9 heted, 9 hónapod és 9 éved! Ezért is nagy jelentőségű a következő 9 nap. Pillanatok alatt oldódhatnak fel a karmák, vághatnak el régi, nehéz, lehúzó energetikai szálak, és indulhat el a szerencse kereke, egy termékeny, bőséges és áldásos időszak bárkinél.

Ez nekünk embereknek, Magyarországnak, és Európa ezen szélességi és magassági fokban levő területnek, egy óriási kegyelmi lehetősége. Ez egy rés a pajzson, a térben, amivel élni kel,l és amit úgy mond ki kell használni. Földi idő szerint ez persze 9 nap lesz, de a galaxisok és a csillagok több évmilliós életükhöz képest, ez egy másodperc lesz. Mi vagyunk most a fókuszban. A Kozmikus Látólencse, mindent rögzítő és felnagyító szeme, ide vetül ki.

 St. GermainA következő fontos Kapu a 12.12.

Kollektív tisztulási folyamat indul el kívül és belül is, amihez mi személy szerint úgy „járulunk" hozzá, hogy ezen időszak alatt, tehát 9 vagy 12 napon át, csak folyadékot veszünk magunkhoz. Nevezhetjük egyfajta böjtnek is, egy lébőjt időszaknak, amikor semmi szilárd táplálékot, semmi nehéz energiát nem adunk a testnek, csakis olyat, amit azonnal hasznosítani tud. Éppen ezért ez egy különleges méregtelenítési és tisztulási folyamat lesz, amit azért adunk így közre, hogy példát, utat és lehetőséget mutassunk ezzel mindenkinek, hogy a magasabb tudatossági szint és energiaszint elérését, pont a fizikai anyag, a test gátolja nagy részben. Ha csökkentjük az anyagot, megnövekszik a szellem, a szellemi energia, a tudatosság.

Ez nem felhívás, csak egy jelzőtábla értékű közlemény!

Aki úgy érzi készen áll egyfajta belső út felvállalásához, a saját fizikai testének szellemével való összekapcsolódáshoz, a Felsőbb Isteni Önvaló ilyen irányból való kapcsolat felvételéhez, az tartson velünk ebben a lébőjtben addig, ameddig tud.

Akár csak egy napig, vagy kettőig, vagy háromig, mindegy! Csak gondold át, hogy megpróbálod-e próbára tenni a személyes megszokásaid, berögződéseid és rutinszerű reakcióid határait kitolni és/vagy feladni?

A 9 nap alatt nemcsak a böjt az a lehetőség, amivel tisztulni és erősödni lehet, hanem a meditációk, hangolódások, belső gyakorlatok, imaginációk és a tudatos odafigyelés a történésekre. Ezekben a napokban időt kellene szánni Önmagunkra, ha megteheti valaki, akkor minden fizikai dolgot csökkentsen minimálisra és a szellemi dolgokat pedig maximálisra. (A folyamatos meditáció és lelki-szellemi gyakorlatok is vannak olyan fárasztóak és nehezek, mint a fizikai munka!)

Készen állsz – e arra a szintű megmérettetésre, amit ez a pár nap elhoz számodra?

Tudjuk, hogy itt a fizikai világban, a fizikai dolgokat szoktuk meg és ezek között élünk, nap mint nap, így sokkal nehezebb lehet mindez azoknak, akik nehéz fizikai munkát végeznek, vagy egy teljesen más időbeosztásban dolgoznak. Ez csak egy lehetőség, amivel akkor lehet élni, ha érzed! De ha már fejben, gondolatban eljátszol ezzel az „ötlettel", már ez, önmagában is egy változást, egy rugalmasságot vagy akár hárítást és ellenállást is kiválthat belőled. Bárki, bárhol és bármikor csatlakozhat ehhez a folyamathoz, a saját ritmusát követve.

 

Az itt leírt és közzétett információk a mi saját szellemi termékeink melyet, a Kegyelem fehér Angyalai és a Karma Angyalai őrzik, mind fizikálisan és mind Interdimenzionális értelemben is. Így kérünk Mindenkit, hogy ne másoljátok, ne terjesszétek és ne éljetek vissza a közzétett információkkal sem!

Ezúton is kérünk, a Fényalkotmány erre vonatkozó Etikai Kódexének a figyelembe vételére.

Köszönjük.