Programok


„Bármikor is érkezel, mi szeretettel várunk Téged!"

A tanfolyamokra, előadásokra, meditációs estékre és az egyéni kezelésekre előzetes jelentkezéssel lehet részt venni, melyet akár telefonon vagy e-mailben is jelezhetsz felénk. A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai manifesztálódni, megtörténni nálatok.

A tanfolyamok helyszíne: LARIMAR – KRISTÁLYKAPU – FényKözpont - Maglód, Jókai u. 1.04.14-15. - Ásványbörze Székesfehérváron

XXX. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásár 

Azurite Dioptase_Shattuckite

Kétnapos ásványbörzén leszünk Fehérváron!

Szombaton és vasárnap 14.00 -től ingyenes Kristály-meditációt tartunk Laczkó Pál - Laymoore vezetésével, amire mindenkit szeretettel meghívunk és várunk! :)

Újdonságok:

 • Hegyikristály csiszolatok, gömbök, piramisok...
 • Madagaszkári ásványok: labradorit, karneol, polycrome jáspis, zöld opál...
 • Fehér és mélyzöld óceán jáspisok
 • Kristálykoponyák - ÚJAK!
 • Kristály csiszolatok: ingák, obeliszkek, állatfigurák, szencsefák...
 • Larimar ékszerek - ÚJAK!
 • Palo - Santo füstölő...
 • Kristály-tanácsadás a helyszínen!

  Cím: Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár, Berényi út 101.
  Időpont: 09.00 - 17.00 / mindkét nap

   

   
  04.25. szerda – A gyógyító Kristályok érintése

  rainbow-moonstone

  Aktivációs - Meditációs Est 

  Érzelmi stabilitás, egyensúly és a tartós belső harmónikus szeretetállapot elérése és magtartása az idegen erők, ismeretlen hatások és a befolyásoló külső tényezők megszüntetésével. Első meditációban egy teljes csakratisztítást végzünk, hét különböző kristályokkal. Minél több a szeretet, az együttérzés és a békesség bennünk, annál jobban kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek leszünk és maradunk a mindennapok valóságában...

  Második meditációban a szivárványholdkő és amazonit kristályok segítségével, testi szinten a vese, a hólyag, a kiválasztás szervei, a bőr és a csípő területeket tisztítjuk és tehermentesítjük elsődlegesen. A szivárványholdkő különlegessége az is, hogy közvetlenül a Lélekre hat, automatikusan felismeri a Lélekben őrzött mélyebb traumák, szeretethiány és szomorúság energiáit, amit csodálatos fényével és élő erejével átölel és meggyógyít...

  Meditációkban a kristályok gyógyító rezgésével és tiszta fényhullámaival átfényesítjük és megtisztítjuk a testünk ezen részeit, pontjait és területeit az itt lévő blokkolt energiáktól és a régi történések-sérülések emlékeitől. Így felszabadulnak az elzárt területek, tehermentesülnek és gyógyító fény és szeretetenergia kerül a helyére...

  Helyszín: KristálysóBarlang és Életmód Központ – Sóker
  VI. Mozsár u. 7. (Oktogonnál a Jókai tér felé)   
  www.soker.hu

  Időpont: 18.30 – 21.30
  Részvételi díj: 3.500 Ft

   
  05.05. szombat - Spirituális Tanfolyam - Alap szint - MISKOLC

  om szimbolEgész napos meditációs - aktivációs - gyógyító nap

  A Spirituális Tanfolyamsorozat Laymoore féle technikákkal, egy olyan alapvető működési rendszert és elvet bemutató és tanító elméleti és átfogó meditációs sorozat, mely egymásra épül, az ezotéria és a spiritualitás alapvető témaköreit foglalja magába, az alapoktól indulva el, egy általános, biztos alapot adva az embereknek, amivel könnyen szinten tudnak maradni a hétköznapokban is.

  Minden egyes tanfolyam, lépésről - lépésre halad a különböző hatásokat, törvényeket, elveket és ágazatokat felvázolva és bemutatva széles körben ismertetve mindezeket, ezzel is rálátást kapunk azokra az esetleges hibákra, hiányosságokra, próbákra és (tév) hiedelmekre, amelyek általában a dolgok és működések mögöttes erőiként jelen vannak minden esetben...


  Spirituális Tanfolyam - Alap szint - témái:

  · meditáció alapjai és a tudatos jelenlét gyakorlása, az Itt és Mostban
  · 9 lépcsős egyszerű szférikus légzésrendszer elsajátítása és aktivációja a Kumarák segítségével
  · a test-lélek és szellem öngyógyító folyamatainak az aktiválása
  · a szív ébredésének Misztériuma, szívképességek tisztítása és erősítése
  · lélekgyógyászat alapjai és az érzelmi feldolgozás folyamata
  · kozmikus törvények és szabályok, a Lét körforgásának megértése, amely által a mindennapi életünkben helyesen tudunk részt venni
  · az ezotéria hiányzó láncszemei – ok-okozati összefüggések és egymásra hatások
  · félelmek és traumák kezelése és oldása, a múlt elengedése
  · védelmi rendszerünk felépítése és különböző tértisztítások alkalmazása
  · a légzés technikák alapjai és szerepe, az ellazulás és az elme lecsendesítésének módszerei...

  Az alaptanfolyam egész napos,  egymásra épülő részletes elméletekkel, bemutató gyakorlatokkal és gyógyító meditációkkal, ami által érezhetően folyamatosan testi-lelki és szellemi rezgésszint emelést, aktivációkat és mély szintű tisztulásokat is tapasztalunk.

  A tanfolyami napokra ajánlott előtte egy-két nappal már fizikálisan is készülni úgy, hogy több folyadékot és kevesebb húst (ha lehet) fogyasszatok, hogy a lehető legnagyobb mértékben és hatásában tudjanak a Csillagküldöttek Galaktikus gyógyításai és tanításai manifesztálódni és megtörténni Nálatok.

  A tanfolyamon való részvételhez, nem szükséges semmilyen előképzettség sem.

  Időpont: 2018. 05.05. szombat, 10.00 - 18.00
  Helyszín: Miskolc, Mellinda út 18. 2/2
  Részvételi díj: 12.000 Ft

  Érdeklődni és jelentkezni lehet:
  Laczkó Pál Laymoore                +36 20/ 439 5659
  Spitzmüller Katalin                   +36 20/ 256 0064


   
  05.06. vasárnap - Kirándulás a Mátrába

  gabriel szobor

  sztupa-

  Ismét utazunk! Gyere Te is velünk!
  Egész napos lélektisztítás és feltöltődés

  Egy csodálatos kirándulásra és lélekemelő zarándokútra megyünk és hívunk Téged is ismét, ahol mindenki a saját belső meghitt szentélyébe visszahúzódva, megérezheti és átélheti a Lélek Tiszta Valóságát, a Mária-vonal igaz Energiaminőségét és az Angyalok körülöttünk lévő Jelenlétét. Itt igazán jól fogod magad érezni!

  A Földanya testének eme különleges tiszta és magasrezgésű energiákkal rendelkező szakrális területeire utazunk, ahol mind a lelkünket,(Máriabesnyő, Szentkút) és mind a szellemünket,(Tar) felemelhessük, megtisztíthassuk és terheinket lerakva itt, csendben szeretettel és hálával a szívünkben, Önmagunkra figyelhessünk és Önmagunk lehessünk...itt mindig új információkat és üzeneteket kapunk, ami egyben válasz is lehet kérdéseinkre is.

  Kisebb fényköszöntő szeretet-meditáció keretében, mindenki kap egy–egy fehér vagy rózsaszínű gyertyát, amit majd közösen töltünk fel, beleolvasztva és imádkozva egy-egy halk imánkat, vágyunkat, kérésünket, amit szeretnénk megvalósítani és sikerre vinni a közeljövőben. Ezeket akár ott, akár otthon is meggyújthatod.

  Máriabesnyőn, Mátraverebélyen - Szentkúton a Mária Forrásnál és Taron,  a már 6 éve felszentelt Szabadító Buddha Anya Templomban lehetőségünk lesz egy fél - fél órás tisztító/erősítő szeretet-meditációra is, ahol a hely tiszta rezgését, az Égi Erők kegyelmét és a Segítő Csillagküldöttek gyógyításait befogadhassuk.

  Érdemes üres műanyagüveget is hozni, amibe a négy források vizét haza tudod majd vinni. Enni és innivalót mindenki hozzon magával, de Tar-on az indiai bolt büféjében lehetőség van indiai egytálételek és italok fogyasztására is. Nagyon finomak!:)

  Időpont: 2018. 05. 06. vasárnap
  Útvonal: Bp. – Gödöllő – Máriabesnyő – Tar – Szentkút - Bp. 
  Találkozás és gyülekezés: 8. 30- kor a Hősök Terén, a Gabriel Arkangyal szobor előtt
  Indulás: 9.00- kor
  Visszaérkezés: 19-óra körül

  Részvételi díj: gyerekeknek: 2.000 Ft (7-14 éves korig)

  Felnőtteknek: 6.500 Ft

  A kiránduláson való részvételt 1.500 Ft-os előleg befizetéssel/átutalással tudunk csak elfogadni!
  Megértéseteket köszönjük.
  Számlaszám: Larimar Pablo Kft. - 11742575 - 20001948

  Korábbi kirándulásokról készült fotókat itt megnézheted:
  2011.04.23. - Kirándulás
  2013.04.28. - Kirándulás

   


  Main page Contacts Search Contacts Search