Utazás Peru- Bolívia - 2016. Október (24 nap)

machu-pichu-peru2016.  Ősz - Szeptember - október

Szeptember végén, október elején egy 20-24 napos perui utat/körutat trvezünk és szervezünk!
Ha van időd, kedved, érdeklődésed és lehetőséged, gyere velünk! Lelkileg életed egyik legszebb és szellemileg egyik legtudatosabb utazása lesz!

Sűrű látnivalók, Inka ösvény bejárása és különleges helyek (nasca vonal) érintése, az egész útvonalon.
Ha 10-15 fő össze tud szerveződni, akkor tudunk indulni. A pihenő napokon vannak fakultatív programok azoknak, akik jól bírják a tempót! :)

Indulás és időpont pontosítás folyamatban van. 
Ez egy 24 napos út programja: 

1.nap. - BUDAPEST/AMSTERDAM/LIMA Indulás KLM-mel és érkezés Limába. Transzfer a hotelben Miraflores-ben. Pihenés. Szállás Limában Miraflores-ben.

2. nap - LIMA/PACHACAMAC/LIMA.- Reggelizés a hotelben. A reggeli után privát busszal a szent helyekhez Pachacamachoz. Egész nap kirándulás. Belépőjegyet és ebéd nincs a programban. A közelben vannak éttermek ahol lehet enni. Visszatérés a hotelbe.

Este lehet sétálni Mirafloresben a centrumban. Vacsorá nincs a programban. Szállás Lima.

3. nap. - LIMA/ICA/PARACAS. Reggelizés a Hotelben.  A reggeli után elindulunk Paracasba Privát busszal. Egy kis időre megállunk és megnézünk egy tavat amit Huacachinának hívnak.  Az utazás folytatása Paracasba. Megérkezés a Hotelbe és elmegyünk a Reserva de Paracasba.  Ebéd és vacsora nincs a programban. Szállás Paracas.

4. nap. - PARACAS/NAZCA. Reggelizés a hotelben. A reggeli után elindulunk Nazcaba egy privát busszal. Megérkezés Nazcaba. Az ebéd és vacsora nincs a programban.  Megérkezünk a Hotelbe.

Délután vagy reggel elmegyünk, majd megnézzük a Nazca-vonalat, iszonyú érdekes. Utána pedig következik az utazás egyik csúcspontja. Kisrepülőgépekről (3-4 személyesek) a Nazca vonalak fölé repülünk, és megnézzük a "rejtélyes" ábrákat, rajzokat, töltéseket. (Airport tax és repülés (ff). Az időjárási körülményeket a repülésnél figyelembe kell venni, ködben érdemes akár órákat is várni a felszállásra.(a repülőjegyet, ebéd és vacsora nincs a programban). Szállás Nazca

5. nap. - NAZCA/AREQUIPA Reggelizés a Hotelben. Helyi járatú busszal indulás Du. vagy este Arequipába  menetrendszerű járattal.  Ebéd és vacsora nincs a programban Az egész éjszakát a buszban töltjük.

6. nap. - AREQUIPA, Megérkezés Arequipába 06:30-kor és transzfer a hotelba. Városnézés Du.Ebéd és vacsora nincs a programban. Szabad idő este. Szállás Arequipaban.

7. nap. - AREQUIPA/COLCA. Reggeli a Hotelben. Utána Kirándulás egy turista busszal. (NEM PRIVÁT!) Colca völgybe megyünk. Chivayba és Termálfürdő: La Calerába megyünk. Ebéd+Belépőjegy a fürdőbe benne van a programban. Folklóros vacsora este!  van a programban. Szállás  Colca.

8. nap. - COLCA/AREQUIPA.- Reggeli a Hotelben.  06:30-kor elindulunk a Colca Canyonba és megnézzük a Condor madarak repülését megyünk oda. Ebédelés a hotelben. Ebéd van a programban. Visszatérés Arequipába. Szabad idő este. Vacsora nincs a programban. Szállás Arequipaban.

9. nap. - AREQUIPA/CUZCO. Reggelizés a Hotelben.  Reggel és délután szabad idő. Este menetrendszerű busszal megyünk Cuzcóba. Az ebéd és vacsora nincs a programban. Az autóbuszban fogunk aludni!

10. nap. - ÉRKEZÉS CUSCOBA 06:00 - Transzfer a hotelbe. Pihenés. Délután városnézés. 14:00 turista busszal közeli várromokat Sacsayhuaman, Quenqo és Pucapucarában. Belépőjegy, ebéd és vacsora nincs a programban. Szállás Cusco

11. nap- CUSCO.- Reggeli a hotelben. Reggeli után indulás 9 órakor, a VALLE SAGRADO/PISAC/OLLANTAYTAMBOCHINCHEROS-ba. Kirándulás egész nap, ebédet tartalmaz! Este SZABAD IDŐ! Vacsora nincs a programban.  Szállás Cuscoban.

12. nap.- CUSCO/MACHUPICCHU, Reggeli a hotelben. Transzfer a vasútállomásra, irány: Machupicchu. Megérkezünk Aguas Calientesbe és regisztráció a hotelbe. Végül busszal elmegyünk a várromokhoz Machupicchuba. Felmenést és lemenést tartalmaz! (BUSSZAL) Ebédet és Belépőjegyet tartalmaz! Vacsora nincs a programban. Szállás Aguas Calientesben.

13. nap.- MACHUPICCHU/CUSCO, Reggeli a hotelben. Reggel szabad idő pl.: Vásárlás vagy Termál fűrdő. Visszatérés Cuscoba. Transzfer a hotelbe. Ebéd és vacsora nincs a programban. Szállás Cusco

14. nap.- CUSCO.- Reggelizés a hotelben. Szabad nap. Pl. Sétálás a városban, Koricancha Templom, Vásárlás vagy egyéb. Ebéd és vacsora nincs a programban. Folklór ebéd vagy vacsorát lehet választani. Szállás Cusco

15. nap.- CUSCO/PUNO, Reggeli a hotelben. Indulás a hotelből korán. És transzfer a buszmegállóba. Irány: Puno. Utazás időtartama: 7óra. Érkezés Punoba: Kb. 18:00 órakor! Ebéd és vacsora nincs a programban! Szállás Punoban van

16. nap.- PUNO Reggeli a hotelben. Indulás nagyon korán reggel 07:00 órakor. Uros és tequila sziget. Ebéd van a programban. Érkezés a hotelbe 17:00 órakor. Vacsora nincs a programba. Szállás Punoban van

17. nap.-PUNO/COPACABANA. Reggeli a hotelben. Indulás városnézésre.   Chucuitoba.  Délelőtt 8-tól 11-ig.  Indulás a szállodából helyi járatú busszal  Bolíviába, Copacabana helységbe, ami  nagyon közel van  kb. másfélórai utazást jelent.  Ebéd és a vacsora nincs a programban. Szállás Copacabanaban van.

18. nap.-COPACABANA, Reggeli a szállodában, utána kirándulás a  Nap és a hold szigetére.   Reggel 8-tól  kb. du. 17-ig tart. Ebéd van a programban, vacsora már nincs.  Szállás helyben.

19. nap, -COPACABANA/LA PAZ.  Reggeli a  szállodában, majd elutazás  helyi járatú busszal   a la Paz nevű helységbe, Bolívia fővárosába.  Majd városnézés következik.  Ebéd és a vacsora nincs a programban. Szállás  Lapazban.

20 nap. -LA PAZ.   Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás Tiahuanacoba.

Az ebéd és vacsora nincs a programban.  Szállás  La Pazban.

21 nap. LA PAZ/COPACABANA/PUNO ,Reggeli a szállodában és utána  indulás Puno nevű városba amely már Peruban van.  Az ebéd és vacsora nincs a programban.  Szabadnap.  Ebéd és vacsora nincs a programban.

22 nap. - PUNO/LIMA Reggeli a szállodában.  Majd indulás a reptérre privát busszal.  Visszamegyünk Limába, a fővárosba.

Délután, városnézés a fővárosban.  Lehet választani esti programunkból,  ami tartalmazza a vacsorát  és az oda-vissza transzfert is.  Ezt külön kell fizetni.  Az esti program helységének a neve, Las brisas de Titicaca.   Búcsúzunk Perutól, és másnap utazunk haza, utolsó éjszaka Limában.

23 nap. - Reggeli a szállodában, majd indulás a repülőtérre, privát busszal.

24 nap. - Érkezés Budapestre.


 
Main page Contacts Search Contacts Search